Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomickí diletanti: Bez základných znalostí nie je možné racionálne voliť

7. 11. 2018   @@@
ved na to je rychly a jednoduchy recept ....zrušiť štat a nikto neplati ani dane ani odvody a nič od štatu nedostane .....len kolky z tych čo volaju po kapitalizme ako aj autor toto chce ???
7. 11. 2018   Frantisek Nahnevany
Napríklad pri tzv.DPH občania platia viac ako sa od nich požaduje, ako sa im nariaďuje, dokonca ako sa im pod vyhrážkami a sankciami prikazuje. Občania nech teda pri tzv.DPH platia daň, ktorá sa od nich požaduje, ktorá sa im nariaďuje, dokonca ktorá sa im pod vyhrážkami a sankciami prikazuje, Teda daň z PRIDANEJ HODNOTY /DPH/.
7. 11. 2018   klustout(ccnn)
"Deleno verzus násobenie, a pojem kvality sa stratil!"
No tak bezhlavo dotoho ekonomickí diletanti! Zvoľte si ten svoj povrchný úspech!
7. 11. 2018   M.V.
Každý sa vie zorientovať k akej spoločenskej vrstve patrí, či žije z práce alebo podnikania, či vlastní alebo nevlastní výrobné prostriedky a či mu klope na dvere ujo exekútor.Kde sa dodržiavajú volebné programy?
7. 11. 2018   Frantisek Nahnevany
Nebáť sa a nekradnúť. Exekútor, ktorý si k svojej odmene účtuje a následne inkasuje tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/ je podvodník
7. 11. 2018   Lolo
Ekonomicki diletanti, su najma v silovych poziciach, lebo bezny ludsky zdroj nieje diletant, ale len numizmatik amater, ktory prevracia vsetky drobne mince.
Ak su diletanti vsetci volici, tak potom z portfolia volenych, vznikaju nominovany degenerati, alebo z ludskej blbosti, vyvar najneschopnejsich.
Lebo plati stare previdlo, ze ked to nevies robit, musis to ucit a ked to nevies ani ucit, musis to riadit.
7. 11. 2018   Frantisek Nahnevany
Základná ekonomická znalosť: Cena /suma/ bez DPH resp. základ dane nie je pridaná hodnota.
7. 11. 2018   fero z BA
na slovensku sa preto dobre darí takým ficovcom, dankom, kotlebovcom lebo najľahšie je mieriť na nízke pudy robotníkov vo fabrikách a volebný výsledok je zaručený.... preto vládny komunistický SMER nepodporuje vzdelanie, resp. len do stavu spôsobilosti robiť pri pásovej linke
1/1