Názory čitateľov


Názory k článku:
Zbytočné výdavky: Slováci najviac míňajú na nealko a potraviny

24. 10. 2018   M. V.
Slováci vlastnia kopu zbytočných vecí zo zbytočných výdavkov a reklamy sa predbiehajú, aby im ich nanútili ešte viac. Videl niekto reklamu ako si nejaký privandrovalec berie spotrebný úver?
24. 10. 2018   Aqua
usetrit 50,- za mesiac? sak to nemam ani na slabsi piatocek vecer..
22. 10. 2018   Lubos
Tie svoje rady nech si strcia do riti. Tu nie je problem s cenami, teda vydavkami tam sme zapad dobehli a aj predbehli. Tu je problem z prijmami. Ten je hlboko pod priemerom zapadu. Toto je problem, nie to ze Slovaci si kupuju nealko a potraviny. Toto rieste.
3. 11. 2018   tono
Presne, dokonca drahsie potraviny aj iny tovar a horsej kvality mame aj ke mame nizsie mzdy. A nealko nekupujem. Zbytocne potraviny ako hotove pochutky plne chemie tiez nie. Varim a peciem si sam.
18. 10. 2018   Martin
Ano, je to vidiet na chorlavosti naroda...kopec karcinomov a hlavne traviaceho traktu /hrubeho creva/...neaklo a potraviny
18. 10. 2018   Lolo
Vsetky spomenute vydavky su "zbytocne"-
Sme prcujuca chudoba.
Ak by vydavky na potraviny, balenu vodu a energie, boli povazovane za zbytocne, da sa povazovat aj praca motrokov za uplne zbytocnu, lebo sa nejedna o veci potrebne.
Aj zivot ludi v kolonii EU, sa da povazovat za zbytocny.
Okrem toho, ze sme chudoba pracujuca, sme aj chudoba energeticka.
Mobil maju aj neoeuropania, prichadzajuci do EU, a je asi zybtocny, ked nepotrebuju ani cestovne doklady, pasy, pripadne viza.
Ja si nepominam ani na jednu krajinu, od kial sem prichadzaju, ze by mala EU z outo bezvizovy styk.
1/1