Názory čitateľov


Názory k článku:
Láska k peniazom: Dôvod, prečo starnúce hviezdy nedokážu prestať

16. 10. 2018   Lolo
No je fajn, ze obcas vyvetraju starobinec, je to dolezite, aby tie stare hviezdy nezatuchli na vynile a CD
16. 10. 2018   anonym
Tak Fleetwood Mac bola celkom dobrá kapela. Je to britsko-americká kapela. To, že v apríli vyhodili Lindsyho Buckinghama som sa dozvedel asi pred mesiacom. Veľa ľudí v USA, ktorí chceli ísť na niektorý z ich koncertov hovorí, že nepôjdu, lebo vraj bez Lindseyho Buckinghama to už neni Fleetwood Mac. Lindsey Buckingham bol aj gitarista aj spevák. Speváci vo Fleetwood Mac boli: Lindsey Buckingham, Stivie Nicks, Christina McVie. Preto zobrali dvoch ľudí, lebo Mike Campbel je dobrý gitarista, ale na pesničky tejto skupiny sa nehodí. Neill Fin bude robiť speváka aj gitaristu. Počul som ho už spievať pesničky tejto skupiny, ale nieje to ono.
Mike Campbel bol dobrý gitarista v skupine Heartbrekers. Bola to výborná kapela. Mala veľmi dobré živé koncerty. Frontman, spevák, girarista,tejto kapely Tom Petty zomrel v októbri 2017.
16. 10. 2018   Lolo
No ked ja si spominam, len na mladu Irmu Thomas, alebo Elvisa.
Ani valiace sa kamene, vo mne nezanechali nejak velky dojem, ale to bolo asi pre to, ze oni mali kvalitny matros, no u nas sme mohli fetovat akorat CiKuLi, alebo lepidlo L20.
1/1