Názory čitateľov


Názory k článku:
Najdrahšie bývanie v Spojenom kráľovstve: Nikto nevie, kto zaň zaplatil 160 miliónov libier

11. 10. 2018   L.P
Vlada v UK je ako na SK.V UK je 70% domov v prenajme.Z toho mozno viac ako 80% je v prenajme cez agenturu.To znamena,ze ak si ten dom prenajmem,tiez neviem kto je majitel.Ja to v zmluve mam,ale som sa nikdy o majitela nezaujimal.Ale su ludia,ktori prenajimaju dom od agenta a potom este oni prenajimaju izbu.Odkial to ma vediet ten,co ma izbu prenajatu,kto je majitel?A koho to zaujima?Pokial vsetko funguje ako ma,nikoho.Z politickeho hladiska UK si napustala do krajiny roznych disidentov,bojovnik ov za ludske prava a casom sa ukazalo,ze su to podvodnici alebo teroristi...
11. 10. 2018   Ajkrálovnátivyfajčizamastnýúplatok
Angličania dúfajú, že Brexit im umožní stať sa druhým Švajčiarskom.
To znamená brutálne odstrčiť ľudí, ktorí sa snažia pracovať, slušne zarobiť a kľudne žiť (tzv. "ekonomickí utečenci" - ako napríklad Schwarzenegger v USA)
A otvoriť náruč všetkým lúpežníkom, zlodejom, vrahom a ostatnej hávedi, ktorá dokázala vydrancovať blížnych svojich - či už pod rúškom podnikateľa (napríklad skrz-naskz mafiózni ruskí oligarchovia), ultrasebeckým psychopatom typu Muska - idúcim za svojimi magorskými cieľmi cez mŕtvoly tých, čo ich realizujú, alebo politikom, ktorí sú ešte horší, lebo na likvidáciu svojich konkurentov nepoužívajú kadejké SBS-ky, ale rovno zneužívajú justíciu, políciu a vojsko. Proste miliardári z milosti Božej.
A prečože otvoreným náručím vítú všetkých tých politických - čo je partia, ktorej sa v skutočnosti nechce robiť, ale iba rozvracať, buntošiť a terorizovať ? No lebo to so v skutočnosti sú ageti spriatelených tajných služieb, ktorým diskrétne medzinárodné zmluvy zabezpečujú ohranu a financovanie, aby mohli pokračovať v svojej špinavej činnosti - nie za demokraciu, ľudské práva, spravodlivosť a iné fiktívne hodnoty - ale pre tú konkurenciu, ktorá je ochotná si priplatiť si viac (samozrejme do súkromného politického vrecka - lebo náklady zatiahne daňový poplatník).
1/1