Názory čitateľov


Názory k článku:
Poslanci SaS chcú umožniť ľuďom skorší odchod do predčasného dôchodku

6. 10. 2018   Blind Man
SaS sa môže aj rozdrapiť na tisíc kusov, nikdy ich voliť nebudem. Sú to chameleóni. JBMNT SaS. Nezabudli sme na ich doterajšie účinkovanie.
6. 10. 2018   man
smerak, to, ze sa volas blind man nebude nahoda
6. 10. 2018   M. V.
Národy pod 10 miliónov nemajú šancu riešiť sociálne bremeno trvalým spôsobom a budú to lepiť. SaS by sa mala starať o druhý pilier a tam navrhovať dôchodok už od 55 rokov a na diel zo Sociálnej poisťovne nech si každý počká tak ako na zahraničnú poisťovňu aj tak mnohí nebudú mať odpracované na Slovensku ani tých 15 rokov.
6. 10. 2018   fero z BA
a začali sa preteky populistov
6. 10. 2018   bingo
Sprosti a sprostejsi.....
6. 10. 2018   Lolo
Ktorym ludom? Jejich ludom zo zaludom urcite, nadludom mozno, ostatnym len moznost.
Ludske zdroje a predcasny dochodok, je utopia, asi ako jednotna celoeuropska minimalna mzda, jednotny celoeuropsky dochodok, europsky pomieneny prijem, alebo utopia o praci hnedoeuropanov.
V dnesnej dobe, ked zemnym radarom a sondami, kontroluju zosnulych, ci nesimuluju vlastnu smrt a nevalaju sa v hroboch, pripadne pomaly zavedu kontrolu na dochodcov, ci nahodou si na cierno neprivyrabaju, napriklad dokladnym mapovanim ich pohybu v sietach GSM, alebo im daju sledovacie obojky, si myslim, ze predcasny dochodok, je taky prd do vetra.
V idealnom pripade by mohli spravit "Solidaristi" program, pre odchod do dochodku, v podobe nastupu do vykonu trestu.
Po dosiahnuti dochodkoveho veku, by mali dochodcovia nastupit do basy.
Stat usetri na cestovnom, pre tuto skupinu obyvatelov, koncentraciou v napravnych zariadeniach, im usetri naklady na lekarske osetrenie, cestu po doktoroch a pripadne problemy z peniazmi na byvanie, lieky, ci stravu.
Znacne zjednoduseny bezbarierovy pristup, jednotna ustroj, lozkoviny a relativne dobre naplneny obytny a zivotny priestor, komunitna struktura osobnych vztahov, pripadne dozivotne zamestnanie v sluzbach veznice, umozni plnohodnotny zivot, prospesny pre spolocnost.
Osobna sloboda je zarucena, pre mnohych nepochopitelna, ale v buducnosti sa stane asi standardom, lebo dva miliony dochodcov, nebude kleptoracia tejto kolonie schopna inak dostojne nechat dozit, dnes beznym sposobom.
7. 10. 2018   666
:))))))))
1/1