Názory čitateľov


Názory k článku:
Európu čakajú scvrknuté hranolčeky, nie však kvôli nariadeniu z Bruselu

2. 10. 2018   spirit710
vždy sa najde dovod hlavne že mame regulovane polnohospodarstvo a plnohodnotne pestovanie repky olejnej nech žije 8 patročnica
29. 9. 2018   Michal
Môžem sa vám na vaše celé hranolčeky vykašlať. Keď si budem chcieť hranolky spraviť, tak si osobne nastrúham vlastnoručne dopestované zemiaky a vy si tie vaše belgické strčte do bruselskej zadnice.
24. 9. 2018   Pietro
Sucho spôsobuje menšiu úrodu, ale že by bola tohoročná úroda zemiakov nejako dramaticky nízka tak to by som netvrdil ja osobne tiež pestujem zemiaky pre našu rodinu a môžem povedať že výnosy boli tak nejako 10-11 násobok toho čo som zasadil a to je dobre,lebo sa píše že keď je výnos viac ako 8 násobok tak sa to považuje za pomerne dobre. Mám taký pocit že nás nenažraný obchodníci pripravujú na ďalšiu vlnu zdražovania, ľutujem tých čo sú odkázaný v tomto smere na obchodníkov.
24. 9. 2018   classic chess
A náš hranol sa nescvrkne?
25. 9. 2018   Vlkvlkučlovekom
Ak je olej studený, tak tak sa hrnolček nescvrke a dokonca ostane surový :( Rozpáliť olej však dokáže len opozície - len to by tu nejaká musela byť.
Lebo voči tej horde psychopatov, šašov, podvodníkov, nedolapených kriminálnikov, úchylákov a náboženských extrémistov je náš hranol bohužiaľ vzorom politka :( Hovorí sa, že medzi slepými je jednooký kráľom - v našich ráliach možno spokojne konštatovať, že medúza je kráľom na hore slizkého odpadu :( Ale inde to nie je lepšie, len inak :(
24. 9. 2018   klustout(member)
že "Nadpájať hranolčeky, z dvoch malých urobiť jeden veľký megahranolček."
1/1