Názory čitateľov


Názory k článku:
Obmedzenie áut s dieselovým a benzínovým motorom bude asi nevyhnutné

29. 9. 2018   vecnyoptimista
Kde má elektromobil výfuk ?
V elektrárni...
25. 9. 2018   wclinic@zoznam.sk
A čo urobia s nákladnou dopravou? Budú voziť tovar na fúrikoch? Tie sú najväčším znečisťovateľom ovzdušia v rámci dopravy - a možno že bude aj letecká doprava "elektrifikovaná".. ... hehehe
23. 9. 2018   Lolo
Ekologicky terorizmus, je skoro rovnaka ideologia, ako Islam.
Rozdiel je len v tom, ze Muhamedan, ked si ho pozvete domov, sa moze urazit, ked ho ponuknete alkoholom, potom chce aby chdili baby zahalene, pripadne vam bude prednasat koran, ale kazdopadne sa bude citit nadradeny povodnemu fundamentu, zakaze vam klobasy, oskvarky atd..
Ekoteroristi zakazu najprv ziarovky, potom auta, nakoniec zakazu aj elektrinu, sviecky, prdenie, alebo zakazu aj slnko.
Fundamentalny zaklad maju uplne rovnaky. Infikovat liberalnu demokraciu a vnutit vatsine svoje nazory, ktore aj ked maju malsevicky zaklad, sa stanu bolsevizmom.
Komunisti mali podobnu infekcno- epidemicku retoriku.
Ja osobne by som bud zakazal auta uplne, od tohoto dna a bude pokoj.
Ale aj lietadla, lode, kamiony, elektrarne na mazut, na hnede uhlie, aj na cierne uhlie.
Rozdiel statisticky, by bol len v tom, ze 7mld ludi by neumrelo do 60 najblizsich rokov, ale umreli by v kratsom case a este by sa dalsi nenarodili.
Prpead do doby postindustrialno kamennej, by bol lepsi, ako dopad meteoritu, alebo nejaky globalny kataklyzmaticky problem.
23. 9. 2018   jožo
Ide o to z čoho bude elektrina na nabíjanie a ešte aj na výrobu toľkých nových elektromobilov.. čistá blbosť prezentovaná ako vytrhnutý kúsok bez súvislostí.
Jediné udržateľné je zmeniť benzín za alkohol (do motorov, nemyslím piť..)
25. 9. 2018   apoliticky
Elektromobil je buducnost...vsetci co ho maju vedia o com pisem...spalovacie motory uz patria do muzea...
3. 10. 2018   realista
super buducnost... chcem vidiet, ako sa budu likvidovat tie obrovske baterie z milionov aut... hlavne slovaci sa mozu tesit, kedze slovensko je smetiskom pre polku europy, ako budu pit novodobu "zdravu vodu z vodovodu" plnu tazkych kovov... v japonsku je vyrubena vyska poistky za auto na zaklade environmentalnej zataze a na prvych prieckach v cenovom rebricku su umiestnene prave elektromobily, preco asi?
4. 10. 2018   D
Taku hlupost moze napisat iba neznaly clovek. Elektromobil je krasny ako prvoplanova myslienka, len problemom je, ze samotna vyroba baterii a el. energie je v dnesnej dobe neekologicka a zatial ziadna ekologicka alternativa neexistuje. Ak by kazde dvadsiate auto bolo elektromobil zacal by sa prejavovat nedostatok el. energie a to nehovorim o niekolkonasobnom pretazeni distribucnej siete. Navyse zakaz fosilnych paliv vobec neriesi nakladnu dopravu, letecku dopravu a lodnu dopravu, ktore patria k vobec najvacsim znecistovatelom. O tom ci patria spalovacie motory do muzea by si mal podebatovat v juznej Australii, kde po zavedeni "ekologickych" zdrojov el. energie vzrastol predaj elektrocentral o 1200% aby sa ludia vyrovnali z nedostatkom el. energie pri kazdodennych blackoutoch.
23. 9. 2018   kakadu
To sú brutálne bludy,
lebo maličký výbuch sopky vyvrhne do atmosféry viac CO2,
ako všetky auta za celý rok
22. 9. 2018   Member
Beznádejné hlúposti. Tak rýchlo sa spaľovacie motory odbúrať nepodarí. Okrem toho, autá nejazdia len v Európe. A keďže človek je vo svojej podstate sprostý ignorant, zasieranie planéty bude pokračovať dovtedy, kým sa životné podmienky nestanú vyslovene životu nebezpečné.
22. 9. 2018   anonym
som zvedavý čo bude z kamionovou prepravou tých vozov je viac ako osobákov či SUV
23. 9. 2018   kakadu
Počas socializmu sme mali vybudované vlakové pripojenie do každej väčšej fabriky
a dnes sú producenti pohodlní,
preto nás trávia kamiónovou prepravou tovarov.
22. 9. 2018   ekologickýporadcapredsedufederáciemravcov
Mravce sa na svetovom fóre mravcov dohodli, že do roku 2025 obmedzia kývanie tykadlami na polovičku, aby ochladili planétu aspoň o 10°C.
Po prepočítaní, podľa kalorickej rovnice Q=cmΔt? rezolúciu doplnili, že očakávaný výsledk sa zrejme dostaví najskôr 10 rokov po tom, keď Mesiac spadne na Zem :(
1/1