Názory čitateľov


Názory k článku:
Prezident podpísal zmeny v zákone o stavebnom sporení

11. 10. 2018   L.P
2 krat som zacal sporit a 2krat som to zrusil.Cele je to podvod.Este som aj zaplatil 1400euro exekutora.Bol som v zahranici a oni mi dali statnu premiu aj ked som uz neprispieval.Proble m neboli peniaze,ale cas a sposob ako to tam dat.Tak som to isiel zrusit a vidim 1400 euro z ucto chyba.Tak oni daju na cudzi ucet peniaze,aby sa presvedcili kde ich daju a potom necakaju,ze majitel sa ozve...hned bez toho aby som vedel executor....)))Ked si zoberu co tam dali,bolo by uplne v poriadku.Ale preco 1400 euro?
21. 9. 2018   anonym
V podstate to mozu rovnou zrusit, kto by vobec chcel takyto produkt, iba zufalec.
22. 9. 2018   classic chess
Presne tak. Ako je poisťovníctvo založené na solidárnosti poistených, tak bolo nazvané toto sporenie s tzv. inštitútom priateľskosti. Sporitelia len na účel stavania produkt "neutiahnu".
22. 9. 2018   Blížimesakprahu novýchdejín
A ty si myslíš, že tento vyštudovaný mikroelektronik - čo napriek svojmu super vzdelaniu (mikroelektronika je návrh a výroba integrovaných obvodov, fyzika tenkých vrstiev, kvantová fyzka, optoelektronika, mikrovlnná technia a k tomu osem semestrov matematickej analýzy, linárnej algebry a numerickej matematikay) skoro umrel od hladu v USA (zrejme získal diplom za fajčenie dekanovi :) rozumie poisťovníctvu ???
Títo "demokratickí" odborníci rozumejú len úžere, rozkrádaniu a klamaniu.
Ale v tom sú skutoční odborníci - klobúk dole.
Bohužiaľ riadenie prosperujúcej spoločnosti si žiada iné kvality.
Že čo tu drístam, veď Amerika robí to isté a ako super s majú ?
To je síce pravda, lenže Slovensko nie je nukleárna superveľmoc (hoci taká malá by mohla byť :) a tak si nemôže dovoliť prepychovov žiť desiatky rokov na dlh, ktorý je už v skutočnosti nesplatiteľný, lebo práve presiahol amerického 100% HDP (teda nesplatiteľného bez dramatických zmien - o čo sa Trump práve snaží, keď Amíci zistia, že za doteraz lacný tovar budú musieť platiť tak ako my :)
A že USA nemôžu dopadnúť ako Mojsejová ?
No v smrdutej kanalizácii dejín už skončili onakavajšie ríše, lebu je zclea evidenetné, že dnešní Iráčania, Egypťania, Gréci, Taliani, Mongoli, Turci, či Angličania nemajú aboslútne nič spoločné s dávnymi svetovládnymi ríšami na ktorých územiach dnes vegetujú !
1/1