Názory čitateľov


Názory k článku:
Rozdiel medzi pohlaviami: Muži panikária, ženy investujú rozumne

20. 9. 2018   jahoda
2+2 = 4 , tieto dva zápisi sú rovné. dva plus dva sa rová štyry. Hold nie sú totožné. Muž a žena sú si rovný ale nie totožný. To je ISLAM. Máme rovnaké práva ale nie totožné, vychádza to z podstaty života. ISLAM je jediná pravda ktorú dnes máme. Lolo neviem odkial čítaš informácie o Isláme ale vedz že ženská obriezka nie je Islámske právo ale staré tradície roznych kmeňov z dob před Islámom a mužská obriezka je fakt podla každého nezaujatého vedca (lekára, biologa, epidemiologa, ....) len a len prospěšná. Muž a žena má jasné postavenie v spoločnosti ale dnešný pseudohumanisti sa to snažia zmeniť. Ľudia, študujte lebo zachvílu nebude z čoho sa učiť.
20. 9. 2018   m
Nakolko svetovy trh a cela ekonomika v rukach par ludi, ktori su muzmi, ktori moc nikdy z ruk nepustia, je tento clanok len fantaziou...
20. 9. 2018   Lolo
Jasne, na miesto peknych aut, hodiniek, motoriek, stvorkoliek, jacht a sportovych lietadiel, by sme si mohli akorat kupovat kabelky, kvetovane ford KA, alebo luxusne tampony od gucciho..
Pripadne by pre zeny vyrabali ruzove glocky, alebo fialove AK47.
Rozhodne nesuhlasim.
Zeny neinvestuju rozumne, pretoze ked sa kuknem na Merkelbabu, tak na miesto parkov, mame stada udenych a uplne ciernych neoeuropanov, ktori prave zeny, prisli cimsi obohatit.
A nieje to len Islam, ale prevazne prave system, kde zeny nemaju ziadne prava.
Asi pravdepodobne si praju v europe slnieckarky zensku obriezku.
Tak nejak v reale funguje rodova rovnost.
1/1