Názory čitateľov


Názory k článku:
Za vlády Smeru-SD sa SR stala najväčším zlodejom európskych peňazí

13. 9. 2018   Jano
Opäť sa ukazuje ako je slovenská pospolitosť a slovenské médiá masívne manipulované nezmyselnými a provokačnými obvineniami. Iste, že smer má toho na hlave dosť, ale obviniť a zdegradovať každého a všetko, je iba totálny politický opozičný marketing.Tak sa zdá, že všetci opoziční politici našli zlatý kľučik k demokracii,fiškálne j politike, k spravodlivosti rozhodovania na všetkých stupńoch riadenia štátu, a samozrejme v majú geniálne až svetoborné riešenia na socialnu, finančnú a hlavne politickú situáciu na Slovensku. Je zaujímavé, že väčšina týchto geniov v oblasti ekonomiky, obchodu, bezpečnosti,socialn ej práce, marketingu, zdravotníctva, školstva a pod, sú vyučení kaderníci, bábkoherečky, s ocialni pracovníci,kurenári a pod. Po maturite si urobili nejakú súkromnú školu v Sládkovičove alebo v Senici, absolvovali voľajaké jednoročné kurzy v zahraničí a razom sa z nich stali vševedkovia na všetko. Finančné a obchodnochtivé kruhy blízke opozícii prinútili vedcov zo SAV aby sa osamostatnili( ale iba ti,e u ktorých je predpoklad dosahovania zisku ,ostatné sa len zamanipuulovali, scválne posôlali na ministerstvo iba časť potrebných dokladov na získanie osamostatnenia, aby potom mohlo na verejnosti rozpútať štvavú kampaň. A čo také humanitné ústavy SAV ? - historický ústav , jazykovedný ústav, - ľudia preberte sa! ďalšia kauza - OLAF Bože ludia buďte spravodliví. a rozmýšlajte logicky. Nie som zástanca SMERU - to nie, ale pozerajte sa na to rovnovážne. Toto je iba politický boj so snahou manipulácie obyvateľstva. Ktorá krajina z bývalého ost bloku je pre Brusel politicky zaujímavá??? Tu ide len o jedno ako z nás všetkých vyžmýkať čo najviac eur a obviniť nás takmer zo všetkého. A tá bláznivá opozícia sa toho zase primitívne chytila!!!!
12. 9. 2018   Lolo
Preto stale tvrdim, ze v kolonii Europskej unie, zvanej Slovakistan, vladne konstitucna kleptokracia.
Je uplne jedno, ci sa jedna o modrych, cervenych, alebo ciernych, socialnu kleptokraciu zo smerom, alebo o modru kleptokraciu byvalych stran, ci Muftiho oligarchokraciu a privatizersko- bankstersku kliku, alebo ine variacie, po cervenych komancoch, stale sa pohybujeme na hranici tolerancie velkej svinaciny.
Avsak vzhladom napriklad na Grecko, kde dopady su sice neprijemne, nasa kolonia je produktivnym centrom, ktoru akceptuju Germansky kolonizatori a straty, alebo rozkradacky, nasej slavnej kletokratickej konstitucie, su obcania stale schopny tolerovat a platit.
Ziaden bankrot statny nehrozi, len to, co sa rozkradlo, bude vratene, podobne ako keby sme si pozicali.
Na strane druhej je OLAF, Europska komisia, parlamement europsky, kde prikladom, ako sa to /ne/ma robit, sedia uradnici, ekonomovia, auditori a tiez maju vykonnu moc, castokrat ich ta ista mafia, ako u nas cerpala, im aj dava.
V podstate ide o vecny kolobeh houna v prirode, az na to, ze rucitelia, su ludske zdroje, praktikujuce pracu a platiace odvody, dane a poplatky, za ktore sa potom lahko moze rozkradat.
A bude horsie, alebo lepsie, avsak to ani nezavisi od volieb, alebo volenych zastupiciakov, ale od rozhodnutia kdesi daleko v Bruselovciach, pripadne od tolerantnej chamtivosti mafii, ci pridavkov a premii, za zavrete oci.
Prax je taka, ze niekde sa to zda byt normalne a napriek europskemu pravu a vseliakym kluckam a mysickam v sulade zo zakonom, toto mozne je, aj v koloniach, pod dozorom kolonizatorov, alebo priamo za ich prispenia.
13. 9. 2018   Iveta
Ja si myslim, ze to nie je pravda.
Aj pred volbami cela opozicia na cele s Jarinovou obvinovali Blanara, ze kradne ako predseda ZSK a dnes sa ukazal pravy opak.
Za Blanara boli cesty v uplne lepsom stave ako za Jurinovej a to mal Blanar kradnut.
No co ako prve urobila Jurinova, tak na ZSK vymenila odbornikov za politickych nominantov z Olano a SAS a teraz sa velmi cuduje, ze nema peniaze.
Pani opozicni politici nekradnite a neklamte narod, lebo raz to vsetko vyjde najavo a nie su vsetci volici na Slovensku retardovani ako pravicovi volici, ktorych dokazete roky klamat a zavadzat.
13. 9. 2018   Lolo
Vsetci kradnu..
Slova premiera kolonie RBM, pochadzajuceho zo Slovakistanu.
1/1