Názory čitateľov


Názory k článku:
Kryptomena viazaná na dolár: Musíme to urobiť, ak chceme celé odvetvie posunúť dopredu

15. 9. 2018   Lstrxx
Vám musí j.bať diskutéri, tento nápad s TUSD zjednoduší prevody do krypta, žiadne nové usd papieriky nevznikajú ani nezanikaju, kazdy TUSD je krytý na bankovom účte gemini. Bitcoin ostáva rovnaký 10 rokov
14. 9. 2018   fero z BA
čiže úplný prepadák krypto-mien...... urobili presne opak toho, na základe čoho to vzniklo. Takto je to už len práčka pre teroristov a zločincov
14. 9. 2018   anonym
Štatistika je v prípade USA a USD nekompromisná. Asi ich ani toto steblo nezachráni. Jednotkou sa stáva BRICS a ich finančný systém. Už je to len o tom čo dovolí Čína s RF.
14. 9. 2018   anonym
vy banda prašiva už aj kriptomenu chcete ovladat dolarom? chodte do riti s vašim papierikom!!je načase odstavit dolar vo svete!!Kryptomena vznikla pre to aby nebola zavisla na nikom a ničom!!
14. 9. 2018   peter.mazan@post.sk
príde mi to ako keď máte v chladničke kačicu pripravenú na pečenie, ale miesto toho vyberiete kurča a pečiete ho na spôsob a la kačica. síce Vám ten recept návšteva pochváli, ale stále je to nelogické riešenie, keď máte k dispozícii aj kačicu (logickejšie je upiecť originál kačicu alebo originál kurča)
1/1