Názory čitateľov


Názory k článku:
Trump na margo impeachmentu: Akciový trh by skolaboval, všetci by sme zostali veľmi chudobní

24. 8. 2018   Michal1111
Nejaky namysleny ten Trump. Ked Clintona impičovali trhg sac nezblaznili a nezbladnia sa ani teraz. Naopak. Trhmi mavaju primitivne Trumpove opatrenia.
24. 8. 2018   anonym
Trump je posledna sanca, i ked je uz asi pravdepodobne neskoro.
Opozicia nechape, ze Trumpa volili ludia, ktori maju dost karierovych politikov, zlodejov, mafiu.
Nejde o nahodu ze sa dostal do uradu. To co robili predosle administrativy to bolo sebevrazda V priamom
Prenose, prestahovali cely priemysel do Ciny, aby sa najrychlejsie co najviac nabalili, ako je to normou aj na Slovensku. Trump robi preslapy, ale cele divadlo okolo tej prostitutky, je politicky zinscenovane.
Ak by sa im podarilo ho dat dole, bude to mat dost zle nasledky pre US, pravdepodobne ekonomicka depresia, takisto moznost obcianskej vojny.
Lavica, bolsevici este nevymreli ani v spojenych statoch, je to velmi nebezpecne pre svetovy mier.
23. 9. 2018   Uchosaužutrhloajzonakavejšiehodžbánu
Múdro vravíš. Problém je len ten, že v tej partii neexituje dobrý. Ako všade, je to len boj o moc, spojenú s korytami a tzv. občania sú len základné stádo daňových poplatníkov a tvorcov ziskov pre vyvolených. Akonáhle sa dosiahne masová výroba skutočných, inteligentných robotov, tak celú US populáciu nezničiu ani Rusi, ani Číňania, ani Severní Kórejci, ani Iránci, ba ani Marťania - ale US plutokracia (tento priliehavý termín nevymysleli v Kremli, ale ho vymysleli analytici Citi Bank, tak ako pojem "vojensko-priemysel ný komplex" nevymysleli zúriví komunisitickí politruci, ale ho v zdesení vymyslel US prezident Eisenhower) Takže pán Trump nebojuje za práva Američanov, ale za svoje zisky a to, čo robí je klasicky, večný boj polície proti mafii - vždy likviduje jeden klan, aby sa k moci dostal druhý. Žiadna "demokratická" polícia v skutočnosti eše nikdy proti mafii nebojovala naozaj a teda ani nevyhrala - lebo je jej súčasťou. Trump sa síce môže snažiť dostať výrobu speäť do USA, ale potom tlstí Amíci budú musieť prestať žiť na dlh. Lenže potom výkadná skriňa kapitalizmu zhasne, lebo bez ďalšieho rastu svojho nekonenčného zahraničného dlhu sa bežný Američan postupne dostne na úroveň robotníka v bývalom ZSSR ...
23. 8. 2018   Member
Ono je to v princípe veľmi jednoduché. Ak krajina, ktorá je technologicky najvyššie, obchoduje s ostatným svetom bez ciel, tak vyváža svoju prosperitu a dováža chudobu okolitého sveta. Trump je človek, ktorý sa na to už ďalej nemohol dívať, ako jeho predchodcovia ruinujú Ameriku a rozhodol sa s tým niečo urobiť /ak sa ešte dá/. Pamätám časy, keď /tuším to bol Nixon/ Američania povolili vývoz technológií do Číny. Jediné, čo mi napadlo, bolo, že si chovajú hada na hrudi. Momentálne niečo podobné robia Nemci, ekonomickým brataním sa s Rusmi. Len im umožnia prekonať krízu a zosilnieť natoľko, že sa stanú príliš nebezpečnými. V obidvoch prípadoch ekonomické záujmy jednotlivcov a vplyvných skupín, prevážili nad záujmami spoločenskými /ideologickými/ a to sa nám nutne vypomstí.
24. 8. 2018   rojko?
po ferkovi z ba dalsi mudrlant
24. 8. 2018   Member
Rojko, buď taký dobrý a nabudúce reaguj na článok, nie na mňa!
24. 8. 2018   nazor
uff, ty mas sotva maturitu, inak zda sa, ze si silne lieceny psychopat
23. 9. 2018   Spásovouvýrobouvyveziašajknowhowaužhonedovezieš
Voľakedy nás dostalo na kolená US embargo. Lenin síce chvasatvo povedal, že "Imperialisti nám predajú povraz, na ktorom ich obesíme", ale nedomyslel, že cena bude tak vysoká, že zlomí väzy nám. Bol to proste plechavý idiot, aj keď nespokojnosť v Petrohrade skanlizoval geniálne. Lenže dnes žijeme v inom storočí a čo platilo včera, neplatí dnes a nebude platiť zajtra. Že nestúpiš dvakrát do tej istej rieky zistili už predkovia krajiny, ktorá sa posledne ekonomicky moc nevyznamenala hoci voľakedy bola mocnejšou ríšou, než je USA dnes (antické Grécko bude aj o tisíc rokov pojem, o USA sa o tisíc rokov bude hvoriť zhruba to, čo dnes o Mongolsku (ktože si už pamätá, že Džingis chán vynašiel dnešnú poštovú službu a jeho ríša nebola ani dodnes nikým prekonaná ?)) Takže ak by Číňania rozmýšlali (našťastie nie sú takí zlí, krutí a zvrátení, ako my - západniari - či ich odvekí japonskí susedia) - tak by oštep otočili a na clá odpovedali technologickým embargom oni. Veď bez Číny bu už dnes padol nielen internet, ale v skutočnosti aj všetky vyspelé zbrojné systémy. To by bol pre Amíkov horší šok, ako voľakedy Sputnik, či sovietske nukes na Kube :)
1/1