Názory čitateľov


Názory k článku:
Rockefeller, Gates či Stalin: 10 najbohatších ľudí všetkých čias

24. 8. 2018   tento
no poskladať tu mozaiku z náhodne vybratých akože boháčov za posledných dvetisíc rokov je riadna hovadina. a kde sú všetci tí boháči spred 5 tisíc rokov? napríklad tí, čo si dovolili stavať pyramídy v egypte či amerike?
22. 8. 2018   lubo197@azet.sk
čo je to to "bohatstvo"???????, ,(žeby čísla vo forme nejakých "penazi" to určite nie ) ? Každý z nich zjedol a vys...§§§§§§§....al zhruba toľko isto ako každý iný a iba fungovali a na vrchole určitého spoločenského usporiadania ktorý sami pomáhali utvárat ale v podstate ho sami neovládali(či mali za to viac endorfínov ťažko povedať) nakoniec každy zanikol(chcipol(čer vici sa nažrali))bezohladu na postavenie.
A o to v čom spočívala ich prapodstata (atomarneho priebehu časopriestoru utvarania) "hmoty" sa my teraz môžeme iba dohadovať.Ja by som typol realne z "duchovného sveta" "Temudžina" aj keď sa určite neobklopoval prepychom a blahobytom ako ostatne "postavičky".
22. 8. 2018   Jemizvasnagrcanie
Len retardovaný redaktorík, snívajúci o plate 800 éčiek môže zlepiť takúto hlúposť. Zaujímavé je, že mu tam chýba Trump, Merkelová, či Ježiš Kristus, alebo Boh Otec osobne. Alebo Adolf Hitler, ktorý bol reálne osobne bohatý z tantiém za svoju knižku Mein Kampf (na rozdiel od Stalina, ktorý mal tieto somariny v paži a úplne mu stačila štátna dača). Lebo peniaze nepochybne majú svoj význam pre toho kto je chorý, hladný, holý, alebo bez strechy nad hlavou. Nad určitou - relatívne malou sumou - však peniaze veľmi rýchlo strácajú akúkoľvek dôležitosť, lebo dôležitým sa stáva zmysel života - čiže poslanie. Samozrejem žiaden zmysel života neexistuje - ale mnohí sú presvedčení, že hej - a keď nie, tak sa aspoň snažia po sabe zanechať nejakú stopu (perfektný prípad je Isaac Newton, ktorý evidentne viedol celý svoj život so zúfalým nutkaním, aby sa stl "nesmrtelný" - čo sa mu aj (aspoň na istú dobu) podarilo.
20. 8. 2018   trader
Teraz ma najviac Putin.200 miliard dolarov v danovych rajoch.
20. 8. 2018   anonym
Mna by zaujimalo kde je to zlato z Afriky :D
22. 8. 2018   Uzsomsazvaspogrcal
Človek je jediný živočích, ktorý považuje za zmysluplné vykopať zlato v Afrike a zkaopať ho - a navyše draho strážiť - vo Fort Knoxe. Neznámo prečo sa tento živočích tituluje Homo Sapiens, keďže je evidentne len Homo.
24. 8. 2018   123@456.sk
u rotschildovcov v pivnici!
20. 8. 2018   Kritik
Tí, ktorí našli životné šťastie, nikdy nehovorili o bohatstve. Takže príspevok o ničom.
20. 8. 2018   fero z Ba
A kde je rodina Rothchildova, Warburgova, ... ?
24. 8. 2018   tento
tí svoje bohatstvo zakázali zverejňovať už pred 100 rokmi!
20. 8. 2018   brokos
chýba mi tam Jakob Fugger
22. 8. 2018   Mynameiseverybody
A mne ten doktor, čo liečil srdce prezidenta Schustera ;)
1/1