Názory čitateľov


Názory k článku:
Postupné sprísnenie: Ľudia sa hypotékami predzásobovali, úroky zatiaľ na najnižšej úrovni

2. 8. 2018   palko
mozno ze, ked clovek nedostane hypoteku a nebude mat kde byvat, dostane zvyhodnene byvanie v tej peknej vysokej budove narodnej banky, ci nie?
3. 8. 2018   Lolo
Nie, lebo je to pietne miesto, skoku jej hlavneho architekta..
Na cintorine sa ubytovavaju len mrtvy.
https://www.bra tislavskenoviny.sk/vy stavba/6474-okolo-nov ej-budovy-nbs-sa-siri a-famy
Ale mozes ziadat, ak si nedostal uver na kralikaren, naprikald o zlavu na stan, alebo survival pomocky, pre prezitie v extremnych podmienkach.
Napriklad plynovy varic,alebo spacak.
3. 8. 2018   Charles Walter
POTVRDENIA Z VELKÉHO VELKÉHO MASTERA! Pokiaľ ide o to, že sa stanete členom Veľkého osvietenia, VÁS VÁM. Buďte súčasťou niečoho ziskového a zvláštneho (VITAJTE NA NOVÝ SVET ILLUMINATI). Ste POLITICKÝ, ENGINEER, LEKÁR, ZÁUJMATEĽ, MODEL, FOTBALER, STUDENT, E.T.C, ALEBO MALI VYZÝVAŤ VÁŠ PODNIK, aby ste sa stali dobrými myslmi. Dôležité je tiež vedieť, že sa stať členom a zarábať sumu 3.000.000,00 dolárov ako členstvo Illuminati a 8000 dolárov každý tri dni. Buďte súčasťou týchto ZLATÝCH "PRÍLEŽITOSTÍ" Veľká Illuminačná organizácia vás robí bohatá a slávna vo svete, vytiahne vás z koreňa trávy a vezme vás do vyššej výšky, keby ste sa dlho snažili byť a spolu budeme vládnuť svetu s veľkou a mocnou silou iluminátov, dlhým životom a prosperitou tu na zemi s večným životom a radosťou. INBOX MR PATRICK TERAZ, ak ste zaujatí !! .... VIA EMAIL: agentpatrick5@gmail .com ALEBO VIA WhatsApp +2348055329159 ALEBO VIA Webová stránka gravatar.com/ag... MÔŽETE BYŤ AKO SI BLOG agentpatrick5.blogs pot.com osud je vo vašej ruke.
2. 8. 2018   Lolo
Zadlzenie je uzasna vec.
Ked sa to v konecnom dosledku poserie, ludia nebudu mat kde byvat, alebo si postavia slumy a nudzove kolonie.
Historia nas moze poucit o tom, ze mnohe z nich prezili dodnes a ludia v nich ziju a su spokojny.
Prezili aj Husaka, prezili aj Havla a vsetkych dobroserov.
Preziju aj Kisku.
Niektore sa stali sucastou mesta.. Trnavka.. alebo ich zlikvidovali a prestavali /mierova kolonia/ niektore sa stali vychytenymi stvrtami, Koliba, Ahoj, Komisarky..
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Seznam _nouzov%C3%BDch_kolon i%C3%AD_v_Praze
A ak niekto napise, ze to hypotekarne snazenie, ku tomu nesmeruje, tak nech napise dovody, preco sa to nemoze stat realitou.
Lebo to, co sa udialo pocas dvoch hospodarskych kriz medzi vojnami, neodstranilo ani 40 rokov vlady pseudokomunistov.
Len Boh vie preco je to tak..
Ludia maju kratku pamat.
1/1