Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomická mobilita: Narodení v chudobe, život v prepychu

4. 8. 2018   Murkoslav
Keď kapitalisti s celého sveta vyrábajú veci v Číne, tak samozrejme že Čína prosperuje. A oni tiež. Jásali sme nad lacným dovážaným tovarom ktorý vozili kapitalisti. A pritom sme si nechali zničiť vlastné fabriky a výrobne. Čínske platy už sú vyššie ako platy vo východnej Európe.
3. 8. 2018   Lolo
Ten zazrak sa stal pod vedenim najtvrdsich komunistov, ktori vytvorili najtvrdsi kapitalizmus na svete.
Nieje davno, ked umierali hladom a robili kulturnu revoluciu.
Problem je, ze najtvrdsi kapitalisti a liberali, dnes na svete, buduju, alebo sa pokusaju budovat nieco ako socializmus v podobnestvach komunizmu a internacionalizmu.
Kam tento svet speje, je viac menej jasne..
3. 8. 2018   anonym
Co si o tom myslia v hnuti Fanung Gong?
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Odeb%C 3%ADr%C3%A1n%C3%AD_or g%C3%A1n%C5%AF_prakti kuj%C3%ADc%C3%ADm_Fa- lun-kung_v_%C4%8C%C3% ADn%C4%9B
Niektori ludia v CLR sa asi kapitalizmu pod vladou komunistov netesia privelmi.
Najma ak ich chovaju a rozoberaju na ND, pre platiacich turistov transplantacnych.
Na strane druhej je fakt, ze ak je niekde 1,5mld ludi, niektore bezodpadove technologie su pokrokovejsie, ako nase konzervativne vnimanie sveta.
3. 8. 2018   Mr David
POTVRDENIA Z VELKÉHO VELKÉHO MASTERA! Pokiaľ ide o to, že sa stanete členom Veľkého osvietenia, VÁS VÁM. Buďte súčasťou niečoho ziskového a zvláštneho (VITAJTE NA NOVÝ SVET ILLUMINATI). Ste POLITICKÝ, ENGINEER, LEKÁR, ZÁUJMATEĽ, MODEL, FOTBALER, STUDENT, E.T.C, ALEBO MALI VYZÝVAŤ VÁŠ PODNIK, aby ste sa stali dobrými myslmi. Dôležité je tiež vedieť, že sa stať členom a zarábať sumu 3.000.000,00 dolárov ako členstvo Illuminati a 8000 dolárov každý tri dni. Buďte súčasťou týchto ZLATÝCH "PRÍLEŽITOSTÍ" Veľká Illuminačná organizácia vás robí bohatá a slávna vo svete, vytiahne vás z koreňa trávy a vezme vás do vyššej výšky, keby ste sa dlho snažili byť a spolu budeme vládnuť svetu s veľkou a mocnou silou iluminátov, dlhým životom a prosperitou tu na zemi s večným životom a radosťou. INBOX MR PATRICK TERAZ, ak ste zaujatí !! .... VIA EMAIL: agentpatrick5@gmail .com ALEBO VIA WhatsApp +2348055329159 ALEBO VIA Webová stránka gravatar.com/ag... MÔŽETE BYŤ AKO SI BLOG agentpatrick5.blogs pot.com osud je vo vašej ruke...
5. 8. 2018   potvora
tomuto vobec nerozumiem, co tym chcel basnik povedat????????
1/1