Názory čitateľov


Názory k článku:
Mladí veria Bitcoinu: Je špekulácia najlepší spôsob, ako si do budúcna našetriť?

2. 8. 2018   ccShop.sk
Bitcoin a ďalšie kryptomeny možno kúpiť na www.ccshop.sk - obchod vhodný zvlášť pre začiatočníkov, obsahuje užitočné informácie a majú dobrú podporu v češtine.
1. 8. 2018   Okoloidúci
Na burze sa dá reálne zarobiť len s insiderskými informáciami.
Je to síce zakázané, ale všetci, čo skutočne zarábajú to samozrejme robia.
Lebo v demokracii sa zločin stáva zločinom až po usvedčení vinníka a to je v prípade insiderských informácií v reále prakticky nemožné.
Ak insiderské informácie nemáte, tak investovanie na burze je nezodpovedným hazardom, lebo v skutočnosti aj ruleta v kasíne je pre tých, čo sa v tom vyznajú, (ako využiť únavu krupiera, kým ho nevystriedajú) bezpečnejšia.
Takže skutoční burzoví velikáni by vás za také furiantstvo, akým je nezodpovedné investovanie na burze, okamžite preplieskali :)
1. 8. 2018   Hdjdj
Preto treba robiť HODLing a nie trading. Keď investuješ na burze hocikedy za hocijakú cenu, tak s najväčšou pravdepodobnosťou o 50+-10 rokov bude zhodnotené, podstatné je negemblovať = netradovať = nepodliehať emóciám. Toto je jediný spôsob ako vyj3bať s insidermi.
1. 8. 2018   Jdjfjcj
Ja som investoval do BTC kvoli diverzifikácii rizika nie rýchlemu zbohatnutiu (treba skúsiť idealne cez bitstamp net poslať cez sepa cca 10 eur, vyplata na electrum org penazenku). Dal som do toho 10% úspor pri cene 400e/btc. Zhodnotilo sa. Pointa je v tom, že 90% úspor som mal v JT banke na 2% úroku minus daň to je 1,4% p.a čiže som po odpočítaní inflácie 3% v mínuse 1,6% na FIATe.
Z toho vyplýva, že je lepšie dať si 10% úspor do rizikovej investície ako je BTC, ako stratiť dlhodobo 10 % za 6 rokov, na termínovaných vkladoch.
1. 8. 2018   Kfjfjxj
A lepšie to z fiatom a úrokmi už nebude, lebo v ďalšej kríze ideme na záporné sadzby, ked nie reset systému alebo helicopter money a hyperinflacia
1. 8. 2018   bingo
Bankstri maju obavy?
1. 8. 2018   ccShop.sk
Bitcoin a ďalšie kryptomeny možno kúpiť na www.ccshop.sk - obchod vhodný zvlášť pre začiatočníkov, obsahuje užitočné informácie a majú dobrú podporu v češtine.
1. 8. 2018   M..V.
Burza Singularity X už funguje aj na Slovensku treba vyhľadať Kryptomagazaín. Založenie účtu je jednoduché https://kryptomagaz in.sk/navod-singulari ty-x/
Na Slovensku sme obmedzení možnosťou nákupu jednej kryptomeny sumou 200 000€ mesačne na jedného investora. Obchodujú sa významnejšie kryptomeny.
1. 8. 2018   Lolo
Mladi veria comukolvek.
Veria propagande, slnieckarom, ale veria aj extremistom, fasistom a nacistom, socialnym sietam, ale aj mainstreamu.
Ich orientacia vo svete financii, je (ne)ista, rovnako ako ich sexualna orientacia.
Muzi a najma mladi muzi, sa stavaju feministami, zeny su sexisticke bestie, alebo preberaju ulohy muzov, najma si ich podriaduju. Vznika bizard, rovnako vo svete financii, tak aj v zivote mladej generacie.
Verit sa neda nicomu, snad len v pevne krestanske zasady, pokial uz sme na urovni bezhotovostneho styku, odpustky moze robit presvedceny krestan aj sexom z knazom.
Islam je tiez fundamentalna istota, sice trocha nemoderna, ale verit sa mu da.
Najma jeho tradicnemu vykladu rodiny a zachovania rodu.
Naraza ale v zapadnom svete na ekonomicke mantinely, kde urcite tradicie rodiny, boli nahradene ekonomicky cinnymi domacnostami.
Takze mnohy veriaci muslimovia, su tiez asi dezorientovany.
Bitcoin je vyborny liek na vytriezvenie.
1. 8. 2018   Jxhchjx
A starí k tomu ešte aj veria šmejdom čo im predávajú vysávače za 1500e a tvária sa ako ich neexistujuci vnuci a vnučky čo ležia v nemocnici alebo mali autonehodu a niekto si príde po peniaze
1. 8. 2018   Masox3
Najprv reklama na 500. Potom hejt na crypto. Ked dam 100k do banky makler spravi s mojimi peniazmi 20% mesacne a mme daju max 5 rocne. Smiesne
1. 8. 2018   freedom is a visiion
u nas reklama na 500 by bola zbytocna
1/1