Názory čitateľov


Názory k článku:
Prenájom ťažobných strojov nebude, americký finančný dozor ho stopol

18. 7. 2018   Lolo
Take torocha predrazene vykurovacie teleso, na elektrinu..
Jeho vyznam ocenia najma ludske zdroje, ktore maju ako jediny vykurovaci system na elektricku energiu a tuto energiu maju dotovanu zo socialnych balickov. Netyka sa to kolonii EU, ale v zapadnej germanii, kde ludia zarobia menej, ako je nastavena hranica chudoby, maju zlavy na dodavky energii, aby ked uy su chudoba pracujuca, neboli aj chudoba energeticka.
Ale za 3500 USD asi si ten fukar nekupia.. Na to nemaju asi schvalene dotacie.
18. 7. 2018   Okoloidúci
Zaujímalo by ma, ako sa účtujú vyťažené bitcoiny ? Ako duševé vlastníctvo ? každopádne je zaujímavé, ako sa dá zvyšovať HDP z okotín. A potom - keď to zase raz drbne - všetci sa budú čudovť, kam sa tie stovky a tisíce miliard podeli ...
Bol som nedávno v jednej africkej krajine - na vidieku s domorodcami. Z nášho pohľadu sú chudobní ako kosloné myši, no v skutočnosti majú všetko čo reálne potrebujú (a dokonca aj internet, tablety a hlavne smartfóny). A mimochodom aj veľmi dobré jedlo (neporovnateľne lepšie než v GB, či Írsku). Ich nezamestnanosť je dokonca len 2% hoci sú na spodku rebríčka rozvojových krajín. Vtedy som si uvedomil v akej virtualite vlastne žijeme - lebo my len furt za všetko všade platíme a to čoraz nehoráznejšie ceny. A to všetko sa spočítava do HDP - hoci reálne žijeme na úrovni tých afričanov, alebo ani multimilionár Paško z ESETu nezje naposedenie slona, keďže má zadok rovako úzky, ako hociktorý bezďák. Takže to je to naše falošné "bohatstvo" a preto tak ľahko mizne po každom burzovom krachu.
1/1