Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo muži milujú drahé autá a značkové oblečenie

17. 7. 2018   spirit710
lebo lahke ženy ich miluju tiež
17. 7. 2018   anonym
Som zdrveny, ze nie som podla tohto clanku muz, nemilujem luxus ale zeny a u nich mam uspech skor humorom, vsimavostou, stabilnymi nazormi, dobrou radou, utechou, pozornostou, prehladom a duchapritomnostou. Mozno mi neda kazdy za pravdu, ale ja si zo svojich skusenosti myslim, ze chlap nemusi byt ani krasavec, ani prachac aby mal uspech u zien. Mozno ak niekto nedokaze inak zaujat chodi na plastiky, do fitiek a jazdi na ferrari ale aj tak nema istotu ci mu ta jeho radsej neodide s chlapikom na trabante lebo ju uz nudil ten luxusny stereotyp bez stipky fantazie. Sice sa vravi, za je lepsie plakat v limuzine ako v trolejbuse, ale zas mnohym zenam prekaza majetnicky obmedzujuci pristup svojich bohatych partnerov, tak treba zamestnat este aj zahradbnika alebo jazykoveho lektora, ci.... :-)
16. 7. 2018   @@@
no o par rokov zistia celu pravdu prečo to tak je ....čiže to čo ja hovorim už davno ...tu ide o to že musia sa predvadzať a to kvoli ženam takto su muži nastaveni je to vysledkom evolucie skratka muž chce predviesť okoliu svoje bohatstvo vďaka čomu chce na seba uputať čo najviac žien ...čiže ide o sexualny podtext ktory si mnohi ani neuvedomuju muž takto predvadza svoje bohatstvo preto chcu aj auta a podobne veci domy a podobne ukazať ženam čo maju lebo ženy z evolučneho hľadiska si vyberaju nasilnejšich jedincov ale pojem najsilnejši nemusi automaticky znamena fyzicku silu ale aj vysoke postavenie alebo bohatsvo ženy na oplatku sa prejavuju svojim vyzerom preto sa tak aj obliekaju aby uputali svoju pozornosť lebo z evolucnčho hľadiska v podvedomi vedia že mužom ide o vyzor a tak sa aj ženy spravaju čiže v celom tomto len vyplyva že sa prejavuje len sexualita oboch stran čiže evolucia takto nastavila takto to aj je ....ale to je davno zname nato nepotrebujeme milionove vyskumy
16. 7. 2018   Lolo
Problem je, ze muzi dnes musia nelen zeny ziskavat, ale snimi musia aj bojovat, co v minulosti nebolo bezne, aby bojovalo pohlavie nezne..
A zenskymi zbranami bojujuci muzi su smiesny, aspon pre starsiu generaciu, celkom isto.
16. 7. 2018   Lolo
To je uplne jedno, mamlas, alebo debil, moze jazdit v trabante a teplakoch.
Ale skor sa najde v znackoom obleceni a drahom aute, ako dakde na traktore a v monterkach.
Doba samponova, si ziada velke obete, najma od muzov, ktori musia zo zenami bojovat ako so seberovnymi, vasak len zenskymi zbranami.
Je to rovnake, ako drahe zenske kabelky, saty a SUV. Horsie je, ze ak sa stoho stava mainstream, zacina to byt trapne.
Lebo SUV vlastne patri na pole a dedinu, takze mi nieje jasne, ked vidim tie kolony pred BA, co malofarmari vezu kazdy den an predaj v americkych pickupoch, typu dodge ram, alebo F150, ci ich lacnych napodobeninach, najma kam to zaparkuju. Na farmarskych trhoch ich totiz nevidno.
V tom maju jasno skor Amisi, alebo im podobny. Ale tento postapokalypticky trend nieje in.
16. 7. 2018   M.V.
Odpoveď je jednoduchá ppretože vedia, že nebudú pracovať v dielni alebo na poli. Obliekať sa príliš dobre tam, kde to nikto nerobí je ešte horšie ako sa obliekať nevkusne.
17. 7. 2018   spirit710
Skratka SUV pochádza z anglického originálu sport utility vehicle, čo v slovenskom preklade znamená športové úžitkové vozidlo. Tieto vozidlá kombinujú výhody terénnych vozidiel s komfortom a vlastnosťami klasických osobných automobilov. Z tých terénnych si vzali predovšetkým mohutnosť, vyššiu svetlú výšku, teda aj schopnosť pohybu mimo cesty, a väčší priestor vo vnútri a v batožinovom priestore. Zároveň zostali komfortné a ľahko ovládateľné, tak aby sa čo najviac priblížili bežným autám. Sú navrhnuté hlavne na pohodlný pohyb v meste i mimo cesty, ale nie sú to terénne autá, s ktorými bývajú často zamieňané.
1/1