Názory čitateľov


Názory k článku:
Trump označil za smutné, ak Nemecko robí veľký obchod s Ruskom s ropou a plynom

11. 7. 2018   Lolo
Problem nieje z plynom od RF, ani od USA.
Problem je v tom, ze napriek vysokej "liberalnosti" a liberalnemu trhu, niekto ako Trumpik, keca do toho, od koho kto, bude kupovat ropu a plyn.
Je to podobne, ako by nas prasident, kibicoval dochodcom a dstil ohen a siru, na toho, kto nebude kupovat v Lidl, ale pojde do Tesco.
12. 7. 2018   aha
Áno, presne tak a tu krásne vidieť za koho nás v USA majú a naša lokajská vláda, na čele s podvodníkom Kiskom sú pre nich najväčší služobníci viď vyhlásenia Kisku o výdavkoch na zbrojenie.
Je celkom možné, že práve z USA prišiel príkaz na likvidáciu Kucia*a, nájomného vraha nikdy nechytia, darmo, novinári, nezapleťte sa s tajnými službami hoc vám budú dodávať perfektné podklady do článkov pod ktoré sa iba podpíšete, keď to budete chcieť ukončiť, tak skončíte s guľkou v hlave.
11. 7. 2018   antismerak
Trump, ano, idealne, keby cela EU kupovala 2x drahsi plyn z USA ako z Ruska, to by bolo OK, a amici mali easy life na ukor europanov. To by bolo idealne podla tohoto usmiateho pana..Cina nie je pokakana z usaakov ako EU komisia, usaci uvalia clo, cinania hned to iste, proste Trump nepohopil, ze usaci uz nie su panmi sveta, co ma ale mrzi, ze idioti vo vlade kupili drahe stihacky, ktore ani nepotrebujeme, dali sa kupit iluziou, ze stihacky su potrebnejsie ako vybavenie nemocnic, skol, domovov dochodcov. Vsetkym Slovakom nech je jasne, ze SNS a SMER vas obcania zadlzili na dlhe roky pre par nepotrebnych hraciek par vojakov a USakom kseft.
11. 7. 2018   fero z BA
v tomto prípade s trumpom plný súhlas, treba znižovať obchodnú výmenu s ruskom a nie zvyšovať
11. 7. 2018   rojko?
ozval sa hlupak z ba
1/1