Názory čitateľov


Názory k článku:
Európa potrebuje nižšie dane, nie vyššie výdavky

24. 7. 2018   Ja, Claudius
Európa potrebuje, aby Merkelová a Macron zmizli zo scény! Sú to hrobári Európy!
14. 7. 2018   Murkoslav
A čo takto najprv zrušiť daňové raje, súdruhovia euro papaláši ? V EU je ich niekoľko !! Korporácie a veľké firmy neplatia dane v krajinách podnikania a potom musia štáty žmýkať daňových poplatníkov. Takmer všetko je už sprivatizované a štáty nemajú zdroje financií na obsluhu svojich výdavkov.
14. 7. 2018   Lolo
Problem je, ze keby nebolo danove peklo, nebolo by treba ani danovy raj.
Ale tazko sa zrusi peklo, raj na zemi sa zrusi rychlejsie.
16. 7. 2018   @@@
danove peklo je ked neplatim žiadne dane ale požadujem od štatu všetko od dokonalych ciest až po dokonale vzdelanie alebo zdravotnictvo
14. 7. 2018   bingo
Nie!!! Europa sa potrebuje zbavit IDIOTOV a Neomarxistickych svin!!!!!
14. 7. 2018   Antikapitalista
Nie!!!
Európa sa potrebuje zbaviť rusofóbov a vojnových štváčov.
14. 7. 2018   Lolo
Europa potrebuje viac, ako moze mat.
Europske danove peklo, je peklom pre ludske zdroje v europe.
Pre spekulantov, oligarchiu a vyvolenych nevolenych, pripadne lobistov, okolo EK, EP, alebo byrokratickej hydry, je to normalne zamestnanie a aj v pekle su staly zamestnanci, co tyraju chytene duse.
Nizsie dane, je zahadne zaklinadlo, na ktore pocuju najma pri kortesackach volici.
14. 7. 2018   Imrich
Zvláštne pravidlá panujú v tej EU.Rovnocenní sme iba v tom čo vyhovuje Nemcom a Francúzom.Ja by som to nazval Spolkom Veľkých Darebákov a Podvodníkov kde musíme Šlapať ako prostitutky a hlavne poslúchať ak nie budú nás vydierať-Vypaľovať.
14. 7. 2018   Antikapitalista
Malý príklad za všetky: v Slovak Telekome sme mali podiel 49 %, ale nemohli sme si ani škrtnúť, mohli sme sa nanajvýš slovne vyjadrovať nespokojnosť a nemohúco sa prizerať.
V EÚ máme podiel asi 1,6 %. Čo asi tak môžeme urobiť alebo dosiahnuť...? H...o.
Ani tú nespokojnosť už nemôžeme slovne vyjadrovať, ako to ukazuje naša skúsenosť, ale ešte aj keď by sme mohli hlasovať, tak musíme hlasovať tak, ako hlasujú ostatní... podľa príkazov spoza Atlantiku...
14. 7. 2018   fero z BA
Menej socializmu, menej takých ficov každej ekonomike len pomôže, je smutné, že napriek sústavne nesplneným sľubom KSS-SMER sa SR uberá gréckou cestou - zadĺženie krajiny sa kontinuálne zvyšuje
14. 7. 2018   Antikapitalista
len či budú tí, ktorí hovoria ako ty, mať odvahu povedať, že je to v dôsledku šialených výdavkov na zbrojenie?
Lebo v prípade tzv. sociálnych balíčkov tie peniaze zostanú aspoň na Slovensku – a rozdajú sa ľuďom, ktorí si za ne v drvivej väčšine nakúpia tovary a služby u nás.
Nepôjdu za ne na dovolenku na Seychelské ostrovy a podobe.
Na rozdiel od nákupov zbraní, ktoré takmer všetky odtečú za hranice, odkiaľ sa nám vráti len malá časť na podporu mimovládok a nátlakových skupín, ktoré tieto natistické zlodejiny presadzujú.
O „KSS-SMERe“ a gréckej ceste zvyknú hovoriť kadejakí pravicoví krajnostníci blízki esesákom (SaS), ktorí tie zlodejiny tiež presadzujú, dokonca ešte v tvrdšej podobe.
Vraj: keď sa bude šetriť, tak budeme môcť vyhadzovať 2 % z HDP na vojsko už v budúcom volebnom období.
Takže tie nimi nenávidené „sociálne balíčky“ by našim ľuďom zobrali, aby mohli ešte viac vyhadzovať na zbrojenie a pre vojnových štváčov z Fashingtonu.
15. 7. 2018   fero z BA
pokiaľ bude existovať rusko, tak zbrojiť treba.... naposledy vidno na ukrajine.... SR nemá právo čokoľvek hovoriť lebo krajina žije z daní niekoho iného .... bez eurofondov a zvyšovania deficitu by sme boli hotoví
22. 7. 2018   anonym
FERKO NETREBA UZIT LIECIKK ?
1/1