Názory čitateľov


Názory k článku:
10 najbizarnejších spôsobov, ako zarobiť peniaze

12. 7. 2018   Jahoda
Jedine ISLAM je správna cesta. Žiaden al kohol , hazard, prostitúcia, úžera ... Oklamať ludí sa dá na milión sposobov. Poctivosťou najdalej zajdeš. Lepšie PRACOVAŤ vo východních kolóniach ako kradnúť na západe. V Súdny deň sa to ukáže.
10. 7. 2018   anonym
U nas mame daleko bizarnejsie sposoby. Restrukturalizacie STBackych firiem ktore neplatia faktury dodavatelom, agrodotacie na zastavane pozemky, uroky z uveru pre vlastne firmy tzv.Babisuroky alebo Buresuroky, peniaze za volebny vysledok tie sa ale delia so sponzormi kampane, podvodne audiotexovky v priamych televiznych prenosoch, vyroba gastrolistkov tzv.Kmotrikovky, zmenky najlepsie neznameho povodu, podvody v restituciach, nastenkove tendre a predaj neexistujuceho dusevneho vlastnictva na sposob "Este raz sa ma to opytas, tak ti taku j...m, ze sa nespamatas!"
9. 7. 2018   ainemunys
11-ty najbizardnejší spôsob, ako zarábať peniaze, je písať takéto "články" aj s gramatickými chybami !!!
9. 7. 2018   Lolo
Jeden z bizaarny sposob, ako nielen zarobit peniaze, ale z nich aj prezit, platit bezne vydaje a neskapat, je zamestnat sa vo vychodnej kolonii a cely zivot tam prezit a neskapat hladom.
Je to kombinacia reholneho zivota, BDSM, sebaposkodzovania, kombinovana z celozivotnym odriekanim, bez naroku na sebevrazdu.
Takze aj ked je to masovo rozsirene, jedna sa o bizar, aky za velkou mlakou, je hodny obdivu.
1/1