Názory čitateľov


Názory k článku:
Summa summarum: Na záchranu Grécka šlo viac než je ekonomika Hongkongu

26. 6. 2018   Lolo
Somar -somarom, na zachranu sme sa skladali vsetci, akorat problem je, ze tie peniaze len cez Grecko preprali investori pomocou bank a z Grecka sa stal protektorat EU..
Protektorát (lat. protectio - ochrana) je označenie pre formu štátneho zriadenia. Ide o formálne autonómny štátny útvar, ktorý je pod ochranou alebo priamou správou iného štátu, prípadne spoločenstva štátov. Protektoráty bývajú zriadené buď na základe medzinárodnej zmluvy, alebo tak, že dovtedajší suverénny štát strpí jeho jednostranné vyhlásenie zo strany ochrancu (silnejšieho štátu). Ide o medzistupeň medzi kolóniou a plne suverénnym štátom, pretože vzťah medzi protektorátom a ochraňujúcim štátom je stále medzinárodnoprávny. ..
25. 6. 2018   stop-ttip org
skor to islo na zachranu ich veritelov, nemeckych francuzskych a americkych investorov, vsakze
26. 6. 2018   Petrik2
Presne tak.Všetkým tu bulikajú, že ide o záchranu EURa , ale ide o záchranu tých ktorých spomínaš. Ňeviem či tí čo rozhodujú o financiách v Európe sú tak naivní alebo sprostí, že si myslia že Grécko niekedy aj vráti tých 300 mld . Možno v roku 2200. Však to ostatní Európania za nich zatiahnu.
25. 6. 2018   M.V.
Povedzme si to ešte zrozumiteľnejšie: je to suma ako je slovenský štátny rozpočet na 22,17 rokov vzhľadom k roku 2018 a my si tu máme nasťahovať tretinu Afriky.
18. 7. 2018   Lyzicka
zase neklam... slovensky rozpocet je 35 miliard rocne... ta suma by stacila na zhruba 8 rocnych rozpoctov
1/1