Názory čitateľov


Názory k článku:
Poučme sa od úspešných: Miliardár, ktorý dokáže robiť správne rozhodnutia na 30 rokov vopred

21. 6. 2018   Omen Nemo
Moj najšikovnejší spolužiak sa volal Boris a bol obdarený neskutočnou inteligenciou a pohybovým nadaním. Hneď revolúcii sa mastne nabalil na inzercii a stavebnom podnikaní.
Keď sme sa stretli v novo otovornom Carrefoure, ležérne mi demonštroval najnovší typ mobilu.
Už si ani poriadne nepamätám kedy skonal.
S kolegom Marianom sme si chceli kúpiť dva rodinné domy v radovej zástavbe. Napokon z toho zišlo, lebo sa mu málil záhradka.
Dnes už je 12 rokov mŕtvy.
S Palom sme v decembri plánovali ambiciózny projekt skutočnej umelej inteligencie s vlastným vedomím.
Zomrel pred mesiacom.
Čo z toho vyplýva ?
Že niektorí ľudia sú tak hnusní, že ich ani Lucifer nechce do pekla - a tým sa to potom plánuje aj na 30 rokov dopredu ;)
19. 6. 2018   M.V.
Realitou zostáva skutočnosť, že 2/3 sveta žijú v chudobe a tým ľuďom niet pomoci, len sa to nepíše a miesto toho sa predkladajú nedosiahnuteľné vízie alebo sa to prehodí na takzvanú nízku populáciu. Aspoň 30% priemyselnej produkcie nemá kto kúpiť lebo zisk sa dosahuje hlavne na úkor pracovnej sily.
20. 6. 2018   klekipetra
Presne tak ako vravis.. Ale necudujme sa, .. pisalkovia pracuju ako najomni zoldnieri v sluzbach prave podobnych ultra-prachacov, takze je uplne jasne, ze sa budu snazit udrzat tento zhnity system v pohybe.. Spytal by som sa pracovnikov amazonu, hoci aj v Seredi, ako su spokojni s pracovnym tempom, pracovnymi podmienkami,vyplato u, spravanim sa nadriadenych a tak podobne.. Mozno by sme sa dozvedeli vselico.. Nehovoriac o pobockach firmy v dalsich krajinach.
19. 6. 2018   Lubos
Lenze treba ratat este s jednou konstantou a to je smrt. S tou rata len malokto, ale tyka sa aj miliardarov. Nielen z penazi je clovek zivy. Peniaze nemozu byt zmyslom zivota. Treba hladat, preco sme stvoreny. Aky je zmysel zivota, ci je to len zhoda nahod alebo to vsetko dokonale klape ako v prirode , kde platia zakony a vsetko ide ako hodinky. Aj bez pricinenia cloveka. Takisto ako v ludskom tele , sa deje spustu procesov a clovek ani o nich nevie. Ateisti hovoria spravilo sa to samo. Veriaci hovoria, konstrukter vesmiru a zivota aj cloveka je Boh. Preto veriaci maju
vztah s Bohom a ludmi. Neveriaci hladaju ako si uzit a zarobit co najviac penazi a ti mudrejsi ateisti preferuju vztahy s ludmi pred peniazmi a karierou.
19. 6. 2018   Lolo
Problem je napriklad v geoklimatickej a geopolitickej odlisnosti.
U nas v kolonii, nemoze zarobit kazdy vlastnou hlavou peniaze, lebo priemera mame len jedneho, neikolko volebnych obdobi.
Teraz sice sedi v posraneckej lavici, ale stale to nieje lavica trestna.
Vlastnou hlavou na 30 rokov, zarobili u nas akorat STBaci, pseudokomunisti a ich deti.
Je to uz 28 rokov, co si vytvorili dobre 40 rokov hnojenu krajinu, na svoj obraz.
1/1