Názory čitateľov


Názory k článku:
Minister Žiga ohlasuje ďalšiu investíciu na severovýchode Slovenska

19. 6. 2018   palo
Prosim Vas ktora investicia bola pred touto? Kedze tato uz je dalsia.
18. 6. 2018   xxx
no pekne, ano automobilovy priemysel, sme iba montazna hala, Slovensko.
Ked EU zakaze diesel a benzin v autach, potom co budu vyrabat v tych halach?
Ale hlavne ze dostanu danove ulavy a podporu statu a Slovensky zivnostnik zvysene odvody a poistne zas. Chore takto podporovat jedno odvetvie hospodarstva a uplne zanedbavat ine(napr. polnohospodarstvo, cestovny ruch atd...)
Namiesto podpory maleho a stredneho podnikania, rozvoja startupov, idu radsej sa vytrcat to TV ze ako oni sem dotiahnu strategickych investorov a daju zamestnanie ludom. Na smiech. O 10 rokov sa firma zbali a prestahuje do Srbska, Ciernej Hory alebo Ukrajiny a nam tu ostanu prazne haly. Neschopni politici, babraci najhrubsieho zrna, zapredanci co za par striebornych zapredaju svoju vlast, narod...hanba vam
19. 6. 2018   apoliticky
lenze tych neschopnych politikov a babrakov ci zlodejov si volili ludia !...Ludia zobudte sa uz preboha !...Volby to nie su hry !...Vo volbach vkladate svoj osud do ruk politikov !...nevolte podla peknych plagatov ci sladkych reci !...Volte rozumom inak sa takychto politikov nikdy nezbavite a nikdy sa nic k lepsiemu nezmeni !
18. 6. 2018   anonym
Asi chcú všetci politici -poslanci, vláda ,strany, hnutia ísť pracovať zanechať politikačernie pretože tam nezarobia tak dobre ako vo výrobe preto mám zato slováci do ulic v parlamente je ich dosť nato aby pokryli neobsadené miesta a ukázali ako vedia makať a zarobiť mám zato mali bi ísť príkladom som presvedčený ich doterajľie platy pokrijú tri štyri rodiny preto sa pítam ako je možné majú také vysoké platy keď pracujúci slovenský národ žije zo dna na deň cirka 70 percent teda tu vidíme fakta prosperujeme a slovaci sú žobráci najme penzisti som presvedčený taketo vlády a poslancov nepotrebujeme trvá to vyše dvadsať rokov a znova obrovské sluby ale len naivných ablbých hofg morho slovač
18. 6. 2018   anonym
Úroveň štátu sa pozná podľa toho, ako sa tam majú dôchodcovia. Za rozpredávanie Slovenska a rozvracanie je konopný povrázok. Tiso bol v tomto amatér.
18. 6. 2018   anonym
stale pocuvam v TV, ze nemame dost ludi , musime dovazat zo srbska, rumunska a "chytrak" Ziga ide dotovat nejakeho vyrobcu ani nevieme coho poriadne. Treba sa pozriet na minulost, ked tito skveli zamestnavatelia, hned ako im skoncili danove prazdniny, presunuli linky do RO, BG. dotacia tychto miest bola taka vysoka, ze mali za lacnu pracovnu silu pekne zisky, ktore zpalatili cez dane do rozpoctu slovaci. Kedze je tento panmko zo Smeru tak ine ani neocakavam, lebo ako hovori Fico s kazimirom, ekonomika slape a dari sa jej, preto ideme dodanit poistky (ludom zvysit vydaje), proste kazdy s IQ do 70 vie robit takuto ekonomicku agendu, aj Kazimir. Nech mi povedia Danko, Fico a Bugar, kedy znizili ludom nejake platby (dane, odvody) ?
18. 6. 2018   Imrich
Neschopní Dementní štandardní politici jedine čo dokázali predať krajinu zahraničným investorom.
2. 7. 2018   romannitra
Aký národ, takí politici, to je jednoduché.
18. 6. 2018   anonym
Veď otvárajú náruč UK,RO...aby nepresúvali závody. Presunú ľudí.Všetky cesty vedú do Ríma, len tá naša do r..i. "Až tu malou zemi rozkradem..." Našim podnikateľom (SZČO), pre druhotnú platobnú neschopnosť, exekuujú majetky a dostanú veľkodušnú možnosť osobného bankrotu. to je všetko!!! Nepreplatenými faktúrami si môžu zakúriť ak im bude zima...
19. 6. 2018   anonym
Ved to je dobry kseft, zamestnane Srbov, Rumunov a dalsich a za to niekto v roznych podobach dostane odmenu.
18. 6. 2018   Lolo
Ak maju dost namrazenych ludskych zdrojov, alebo ovladaju technologiu vyroby zombie, pripadne inu kozmicku technologiu, je to v poriadku.
Inak bude okolo, akorat novodoba Valsska komunita..
1/1