Názory čitateľov


Názory k článku:
Vďaka euru je rast cien v SR nižší ako v Česku, Maďarsku a Poľsku

16. 6. 2018   Blind Man
toto tu čo za tupé hovedo písalo?
16. 6. 2018   URBAN
zaujímavá demagógia, Euro je pre Nás pohroma , len dlh v takzvanom kvantitatívnom uvolňovaní čo natlačila ECB okolo 4 bilióny Eur, náš podiel na tomto dlhu v ECB je 1 percento, koruna by bola tak stabilná ako by bolo v záujme SR to je dalšie klamstvo, výmenný kurz bol slabý a nevýhodný, záväzky prebrané SR neprimerane veľké a kopa dalších skutočností ktoré pravdaže, nastavenej propagande nevyhovujú. Euro vyhovuje pre zlodejov ktorým pri legalizovaní prachov odpadáva premena nakradnutých korún na eurá, ktoré umiestňujú v zahraničí. Treba sa spýtať Čechov prečo aj ked dlhodobo môžu prijať to slávne EURO , prečo o to nechcú ani počuť.
16. 6. 2018   Lolo
To je zaujimave zistenie.
Mne sa zda, ze ceny mame vyssie, ako v centralnej Germanii, nielen za potraviny, ale najma za byvanie, energie, paliva a aj dane, mame take nejake neprimerane vysoke, nasim prijmom, ci uz aktivnym, alebo pasivnym.
16. 6. 2018   fero z BA
ceny máme vyššie, ale len vďaka tomu, že v SR neexistuje skutočná konkurencia. Slovakistan vybudoval obchodné centrá, čím zanikli stovky obchodov a konkurencia prakticky neexistuje..... v BA obchody mimo obchodný centier prakticky zanikli, taká Obchodná, bývalá Steinerova (dnes Krížna) bývali plné obchodov, .... takže už je zbytočné plakať, len ficovoliči si nechcú uvedomiť, že chyby alebo zlomyselnosť politikov je veľa razy nenapraviteľná.
16. 6. 2018   Lolo
Bratislava, to je predsa prazdna vystavna skrina.
Obchodna je plna obchodov aj dnes, akorat skor ako chleba, tam clovek kupi vyhodne zlato v zlatnictvach.
Ale zradla je tam habadej, aj chlastu, vsetko v mene streetfoodovej vlny.
Problem je akorat ze streetfood, ked zasyti usta hladnych, nuti vykonavat aj malu a velku potrebu, ale to nieje tak verejne propagovana potreba, syty hladnemu neveri, rovnako ako vycikany a vykakany, tomu z potrebou v ustrety nevyjde.
Preto okrem mastneho zapachu z vyvarovni v meste, tam citit aj nasledky.
Rano su to po prehyrenych nociach predovsetkym zvratky a moc, na vecer tuhsie vylucene nasledky streetfoodu.
Emisie mastnych plynov z vyvarovni su tak silne, ze po dazdi, sa asfalt stava klzkejsim, ako na bitunku.
Ale vsetko je uctovane v eurach, prechadza to cez RP..
18. 6. 2018   bob
chory genius co vini fica za vsetko....sa spamataj kto popodpisoval pristupove vazalske zmluvy s nato a eu. a fico to nebol ale mikloz a curinda.
kto popdisal napr privatizaciu vodarni? ministerka machova curindova vlada.
a tie obchodne centra - no pokial viem cca polovica sa postavila este za curindu. v dalsich vladach sa pokracovalo. ked fico ma nieco proti nekalym praktikam tak vsetci PODNIKATELIA kricia ze zhorsuje podnikatelske prostredie. vyber ruku z kaka-nocnika a skus hodnotit bez nalepkovania
1/1