Názory čitateľov


Názory k článku:
Emocionálny dopad: Život s dlhom si vyberá svoju daň

4. 10. 2022   Jarmila
Videl som niekoľko komentárov od ľudí, ktorí už dostali pôžičku od LAPO M-F, a tak som sa rozhodol požiadať na základe populárnych odporúčaní a len pred pár hodinami som na svojom účte potvrdil celkovú sumu 28 500 eur. Toto je naozaj skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby požiadal o svoju e-mailovú adresu: lapofunding960@gmai l.com
4. 7. 2018   anonym
"...skôr než si poviete, že nedokážete uveriť tomu, že by ste boli schopní splatiť 100 000, zamerajte sa radšej na niečo, čo dosiahnuť dokážete. Napríklad si povedzte, že tento rok ukrojíte zo svojho dlhu tisícku..." Takze o sto rokov bude vas dlh v suchu :-)
Keby sme tomuto stupidnemu absurdistanu neodvadzali cca. 75% vsetkeho co vyprodukujeme mozno by mzdy neboli v priemere 800€ ale 1400 a lahsie by sa splacalo, ale socialni politici potrebuju vlaky, obedy a ine populisticke hovadiny "zadarmo", aby sa pri tom zviezol na vlne statneho kseftu kazdy ich spriaznenec a sponzor a jedine co nam tak zostava su nasi drahi politici. Skutocne drahi!
20. 6. 2018   Hroch
Tieto rady mi pridu ako ciste zufalstvo. Zakladom nie je neustale setrenie a uskromnovanie sa, ale navysenie mzdy. S vyssou mzdou prichadza moznost navysit produktivitu alebo svoj osobny cas. Vyssimi prijami sa moze clovek rozvijat a tym padom aj viac zarabat, cim myslim rozvoj profesny. Ten osobnostny, moralny ci duchovny su v dnesnej dobe uz len dodatok k celku.
14. 6. 2018   M.V.
Exekvovaný Ikarus, ktorému zostali len dobré rady, deti sa neho vykašlali, ale čo s bruchom ako o tom písal už Ovidius? Je to námet pre moderné sochárstvo, vhodný monument by varoval.
14. 6. 2018   fero z BA
Ale ficovoliči sú z toho predsa nadšení. Slovensko má najvyšší ras osobného zadlžovania sa. A štátne orgány svojou nečinnosťou umožňujú masívnu reklamu na ďalšie zadlžovanie.
14. 6. 2018   DIG
kazdy debil si tu berie 1% percentny urok na fix 5 rokov so spacanim na 30rokov a tesi sa ja maly z noveho domu alebo bytu a DLH na krku jak PRASA, a nikde nie je napisane ze dasi fix na 5 rokov nebude 10% ci viac. A vtedy to zacne byt zaujimave.
18. 6. 2018   anonym
kazdy debil nie je, ale bohuzial mas pravdu v tom, ze kazdy pozera len na fix, ci uz 3, alebo 5 rokov a doslova nechcu vidiet co bude potom. Nie ze by som to ja vedel, to nevie nikto... ale moze byt z toho poriadne velky rachot a ano, bude to potom pre mnohych dost zaujimave. Hypoteka nie je zlo, len nie je pre kazdeho, aj ked to reklama denno-denne do nas tlaci...
1/1