Názory čitateľov


Názory k článku:
Finančný svet Slovákov: Smernica EÚ môže významne ovplyvniť on-line platby

11. 6. 2018   Mibo
Bolo správne ak sme si všetky smernice písali sami na národnej úrovni.EU je riadená smerom k úpadku a keď sa rozsype pochopíme,že sme nemali bez rozumu plniť všetky jej dementné smernice.EU sa už transformovala na agresívne militaristické zoskupenie autokratov,jediných vlastníkov rozumu,ktorých my hlupáci aj dobre platíme.
11. 6. 2018   Lolo
Chcete sa vyhnut problemom?
Chcete zit ako terorista?
Asocialny zivel?
Nechajte si vyplacat mzdu, alebo dochodok na dlan, este nieje podmienka, alebo zakon, ktory by zakazoval vyplatu v hotovosti.
Platte vsetko cash, kde vam neumoznia platbu cash, serte na to.
Zivot bude jednoducho zlozitejsi, platba za energie a rozne sluzby sa skomplikuje, ale zaroven si budete vedomi, kolko minate a kolko mozete minut.
Nepotrebuje nikto ziaden plackaty mobil a spustu somarin, staci dobijacia karta a v nudzi si zaplatit data, na theathering. Pouzivajte len stare vyradene korporatne notebooky, alebo pocitace, pracujuce na linuxe, alebo v najhorsom na Win XP.
Ak nebudete robit ziadne on line platby, ani robit somariny, nikto vam nic nebude moct ukradnut, ani hesla, ani houno..
Hotovost, je posledna sloboda motrokov.
12. 6. 2018   Dig
Boze LOLO rovno sa presťahuj do lesa na stromy. Nie, ze by tam nebolo fajn a je dnes ina doba a odmietat vsetko len preto, ze mas strach z noveho nikomu nepomoze.
12. 6. 2018   Lolo
Ja nemam strach z noveho, nech je nove pre novych.
Ja ziadam, aby stare mohlo ostat pre starych.
Keby tieto ficurky boli za slovenskeho statu, ziadne povstanie by nemohlo byt, vedeli by o tom v Berline skor, ako sa ozval vysielac v BB.
1/1