Názory čitateľov


Názory k článku:
Hodnota približne rovnaká ako Bitcoin: Poznáte najcennejšiu bankovku v obehu?

10. 6. 2018   spirit710
stale o terorizme a pritom ho sami podporuju ))
9. 6. 2018   mino6
Celé rušenie veľkých bankoviek je podvod na ľuďoch, je to hlavne preto aby ľudia nemali zopár zašitých bankoviek s ktorými sa v prípade vojny dá ľahko prežiť, to je len prvý krok k virtuálnym peniazom a zrušeniu hotovosti. Potom už len v prípade neposlušnosti stačí vypnúť terminály a hladomor je na svete. Všetko je to súčasť NWO plánov na redukciu obyvateľstva zeme.
9. 6. 2018   URBAN
v Európe je nič neriešiace ak 500 eurovku chcú postupne zrušiť a súčasne zostane 1000 SWISS frankov, pre kohokoľvek prenášanie hotovosti cez SWISS je rovnako jednoduché ako pri iných svetových menách, nakoľko SWISS frank je globálne celosvetovo uznaný ako platidlo. Tak že, teroristi oserú 500 Eur ale použijú 1000 Swiss frank.
9. 6. 2018   Martinn
Vzdy strasite s hotovostou a financovanim terorizmu prostrednictvom nej...stale sa vsak najde sposob ako ho financovat ...kde je vola tam je cesta, takze zrusenie hotovosti nenastoli svetovy mier a ani k nemu neprispeje :-D , zrusenim hotovosti by sa podarilo akurat presunut zaporne sadzby na plebs a mat pod kontrolou vsetko a vsetkych /dane a smrt/
1/1