Názory čitateľov


Názory k článku:
Peniaze nám lietajú nad hlavou len nevieme komu patria: Vesmírna ťažba by z každého z nás urobila miliardára

22. 6. 2018   Gregor
Ja sa na svojej web stránke https:/www.vesmtran sport.sk zaoberám novou vesmírnou transportnou technológiou ktorá využíva na pohon priamu premenu elektrickú energiu na kinetickú a to priamo hmotou transportného prostriedku. Nepotrebuje to žiaden motor ani palivo. Palivo je priamo generované hmotou vesmírneho prostriedku. Efektívnosť sa pohybuje v rozmedzí 40 až 60 percent.
21. 5. 2018   anonym
Aký význam by mali potom peniaze? Veď je to celé nezmysel.
17. 5. 2018   embel1950
Možno nmiekto dokonca sníva, že by taký väčší asteroid jednoducho nasmeroval na Zem a nechal dopadnúť, ale to by znamenalo prakticky zánik všetkých vyšších živočíšnych druhov a život by sa začal vyvíjať zrejme už bez ľudí. Komoditné burzy by mali navždy zatvorené.
17. 5. 2018   Falco
Zasrali sme planétu Zem, tak poďme zasierať vesmír!
17. 5. 2018   ano
Každého z nás miliardára? NEbuďte smiešni, nabalia sa vždy iba niektorí.
17. 5. 2018   Skutočný Omen
Tento článok je ďaleko hlúpejší než tie voľkedajšie o bombastických úspechoch sovietskych vedcov :) Náklady na tzv. "kozmické lety" (v skutočnosti hopkanie nad planétou) sú tak gigantické, že niet tej veci, ktorú by sa - ani nie z vesmíru - ale len z tejto slnečnej sústavy oplatilo vláčiť na Zem. Už len preto, že ak by takýto dovoz bol úspešný, tak by okamžite znížil cenu predmetnej komodity - aj keby to boli tonové brilianty ! PS komu je vlastne načo tonový briliant ???
17. 5. 2018   mino6
Nenažrané sionistické svine nemajú nikdy dosť!!!
17. 5. 2018   Murkoslav
Presne tak. Smiešne názory v článku. Tvária sa ako finančný novinársky portál, ale stále nepochopili, že peniaze vznikli na to, aby ten, kto má monopol na ich vydávanie, mohol postupne vysávať a zaberať hmotné aj nehmotné výsledky práce a umu od všetkých ostatných ľudí.
17. 5. 2018   mino6
Presne ako vravíš, keď má byť niekto miliardár, musí ostať okolo neho milión žobrákov, teória že všetci budú miliardári je nezmysel, komu by sme to "všetci" predávali?
1/1