Názory čitateľov


Názory k článku:
7 dôvodov, prečo musíte vlastniť zlato

16. 11. 2018   Robo
Zlato určite nie je tá najideálnejšia voľba , a ak už ste tomu podľahli tak max. 1% z celkových aktiv ktoré držíte . Pekný den
16. 11. 2018   Libos
Ano mat zlato, ale ulozene u seba v trezore. Nie v banke. Ja bankam neverim, potom co zatvorili banky v Grecku a ludia sa mohli dostat k svojim peniazom len s obmedzeniami. To iste sa moze stat so zlatom. Peniaze v hotovosti a zlato v trezore a nikto ti nebude rozkazovat. A uz vobec nie politici a banky.
14. 11. 2018   juribald
mňa nahovoril "dobrý" kamarát, aby som si pre prípad nejaké Au kúpil - v dobe, keď bolo najdrahšie. Teraz mám z neho 3/4 hodnotu...hlavná vec, že ho mám, že?
14. 11. 2018   Dig
Nemáš byt blbec - vždy sa rozhoduj sám - takých chytrákom je plne celé Slovensko čo by za cudzie radi hrali vabank.
14. 11. 2018   zážitkyzglobálnejpsychiatrie
Tak naši americkí priatelia začali panikáriť, lebo im zdražel benzín ? No to už máme za sebou od 1984. Tuším, že posledné veľké rady pred benzínakmi boli, keď vysočila cena z 5 Kčs/liter (16 centov) na 8 Kčs (26 centov) - to bol vtedy frmol :(((
Ja som ešte tankovával do pinčla za 2,10 Kčs/liter (7 centov !) - no hej, bol to Normál a olovnatý. Mimochodom komunisit po postavní 4000km ropovodu Družba benzín ZLACNILI - až po masakre židov arabášmi na olympiáde v Mníchove sa to zopsulo :(
Samozrejme za nárast ceny palív v USA môže svojimi clami Trump - ale na druhej strane Amíci si žili desiatky rokov vysoko nad pomery a teraz prichádza hnusný účet, lebo sa zadĺžili tak, že to už asi ani nie je možné splatiť (?) keďže ich dlh prekročil ich DPH (a to by ešte mali platiť aj úroky, nie ?)
Inak je to pekná skrytá reklama na nejaké poukážky na zlato - lebo o kovovom zlate to asi nie je. A ak aj je - komu je dnes načo zlato ??? Nepoviem lítium, gálium, indium, yttrium, tantal, kobalt - alebo plutónium a urán 235 - ale zlato ? Však sa už nerobia ani len zlaté zuby a spotreba zlata na kontakty je relatívne minimálna, keďže stačia ultratenké vrstvy :) To už skôr atrament do ink-jetových tlačiarní, ktorý je drahší (ovšem len v "genuine" balení :) alebo niečo, čo nie je ťažké, ako kocka železobetónu - napríklad bitcoin. Zlato už dnes patrí do praveku - medzi dinosaury, pyramídy, marx-leninizmus a podobné krypto-frčoviny :)
Takže Amíci asi neurobili veľmi rozumne, že ho v Afrike vykopali a vo Fort Knoxe zakopali - lebo transport a príslušenstvo ich muesli stáť kopec peňazí - mohli ho v tej Afrike s kľudom nechať, tam kde bolo a len hore dať tabuľku "To je naše" a pre istotu tam namieriť jednu termonukleárnu interkontinentálnu raketu dobrej vôle (trebárs jednu z tých dvoch, čo mieria na Slovnaft a cgránia ho tak pred Rusákmi :)
14. 11. 2018   čiCiNN(2018)(hEjT&hEjT Time Warmer corp.)
Ešte si zabudol pochopiť že zlato nie je hodnotné pre to že je pekné a že sa tak smajlíkovsky ligoce, ale zlato je hodnotné pre jeho fyzikálne a chemické vlastnosti, najmä tie ktoré ešte len v tej vašej úžastnej Amerike ešte len objavíte ako nové technológie a predáte do EastWhiteHauseBugs za tie "najnižšie ceny".
14. 11. 2018   Blind man
Moja polovička váži 63 kg a ja ju niekedy považujem za zlato, potom ma naserie a už nie je zlato. Asi to budem musieť sledovať na burzách či to náhodou nie je synchronizované.
14. 11. 2018   leaf
kasli na sledovanie na burzach... len si ju vykrm, 63kg zlata je malo a ked ho budes mat tak 100kg, tak potom hned predavaj :-))))
14. 11. 2018   classic chess
Mám 65 kg zlata. Stačí? Raz je to zlato pri sporáku, inokedy zasa v posteli.
14. 11. 2018   Lolo
Najdolezitejsi nespomenuty faktor, je anonymita.
O com nikto nevie, nikto vam nezoberie, ak sa neprezradite.
1/1