Názory čitateľov


Názory k článku:
Globálny dlh je na historickom maxime 225 % HDP

20. 4. 2018   MTT
Kedže dlžia všetky štáty sveta, natíska sa otázka: Ktože je ten bohatý neznámy veriteľ?
20. 4. 2018   ujo_2
To je otazka desatrocneho chlapca :-) Tiez som si ju volakedy kladol, hehe. Nie je jeden tajomny veritel. Dlhy su rozfrckane cez kadejake financne nastroje cez vela urovni. Ak mas niekde terminak, tak kludne mozes vlastnit maly kusok americkeho dlhu.
20. 4. 2018   Lolo
Problem je, ze aj bez toho, aby mal niekto nejaky malicky dlh, alebo uver, je v podstate rucitelom problemu, cez subor zakonov, predpisov a nariadeni, ktore cloveka- motroka, dokazu zrecyklovat, v pripade problemu vatsieho rozsahu. A zrecykluju ho dokonale, vsetok jeho majetok, hnutelny, nehnutelny, az po jeho telesne pozostatky, vratane masa, kosti, zubov, koze a tuku.
Komu sa to zda byt nemozne, alebo nepripustne, preba sa pozriet do nedavnej historie, alebo do sucasnosti, co znamena hladomor, alebo co si robia ludia v mene viery, alebo co dokaze moderna interpretacia islamu. Prikladov je dostatok, ochrana neexistuje ziadna.
20. 4. 2018   leaf
treba byt v klude su to len natlacene papieriky alebo ani to nie. dlh uz je len subor nul a jednotiek. su to tie iste jednotky a nuly ktore v stroji vyrobia zbrane na vyrovnanie toho dlhu.... :)
19. 4. 2018   Lolo
No ale tento globalny dlh, asi nemaju na svedomi kolonie, alebo RF, ale tahunom svetovej zadlzenosti je v tomto pripade USA.
Obavam sa, ak sa stym rozhodnu daco spravit, tak modra planeta, bude mat o par mld ovcanov menej..
1/1