Názory čitateľov


Názory k článku:
Nehnuteľnosť ako investícia: Opatrne, špekulatívna kúpa prestáva byť výhodná

13. 2. 2018   Murkoslav
25% za 3 posledné roky ? Nezmysel. To máte zo zahraničia tú štatistiku, alebo sa týka určitej časti Bratislavy ?
13. 2. 2018   Lolo
Co kontaminovane pozemky vo Vrakuni..
Ale co bude z bytmi a najma z ludmi, co ich kupili, splacali a preplatili, ked sa novy ludia nerodia, uz 28 rokov, viac umre, ako sa narodi..
To by ma velmi zaujimalo, kto tie byty kupi a kto sa tam nastahuje.
Ak to bude neoeuropska kolonizacna vlna, tak potom cele stvrte, mesta, ale aj extravilany, sa zmenia na cosi, co sa bojim pomenovat.
a to je este otazka, ci sem vobec budu chciet prist, pretoze ono automaticky neznamena, ze ked tu nebudu ludia, tak dalsi z nadsenim pridu, hoci aj z Afriky, pretoze na tie byty mat nebudu, najom im asi nikto neregulovany nezaplati a ak maju robit, tak asi nie za peniaze, za ktore robia motroci dnes, vo vychodnej kolonii EU, zvanej Slovakistan.
Proste nechapem, na co sa dnes vobec stavia, ked ludi ubuda.
Je to zivotny styl nadstandardu, za pozicane peniaze.
13. 2. 2018   Murkoslav
Kto im bude platiť byty ? Tým afričanom ? No predsa ty, daňový poplatník. Hadám si nemyslíš, že oni budú chodiť do práce a platiť hypotéku.
13. 2. 2018   anonym
Treba sa zamerat v vykup kontaminpvamych pozemov vo Vrakuni ,ceny zo dna na den klesdaju pockat na odvoz a potom ich strelit zaa dvojnasobok.
Voda v studniach nachádzajúcich sa v kontaminačnom mraku nie je vhodná na akékoľvek používanie, hlavne je nevhodná na pitie, umývanie, kúpanie a polievanie. Konzumácia plodín polievaných kontaminovanou vodou predstavuje riziko pre ľudské zdravie
17. 2. 2018   acidko
hura do toho "nakupovat" ale ty sa zisku nedozijes, nikto to tam nebude kupovat v tomto storoci, na mieste o ktorom kazdy teraz vie ze tam bol odpad a to je jedno ci to tam vycistia alebo nie (aj ked vycistia, tak po sLovensky-vzdy tam uz bude bordel )
13. 2. 2018   Frantisek Nahnevany
Pri kúpe nehnuteľnosti si prečítajte z akej sumy prípadne platíte tzv.DPH. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
1/1