Názory čitateľov


Názory k článku:
Bez výplaty: Päť rád, ako sa ochrániť pri strate zamestnania

26. 2. 2018   raxx11
Vidím tu nižšie zopár rozumných názorov, celý článok je nezmysel, žnížiť tarifu u operátora v dobe viazanosti??? a kopec iných nezmyslov. Ten, kto zažil situaciu, ked ostanete bez penazí /nie bez práce,to su rozdielne veci/ tak vie že sa s vami nikto nikde nebaví, vlastne nato sa čaká, pokial vám je čo zexekuovať, tak ste ich človek.
14. 2. 2018   embel1950
Na nezamestnanosť je potrebné myslieť od prvého dňa v práci a tiež na to, že je rozdiel, keď sa rozhodujem ako slobodný a je niečlo iné, keď mám rodinu. Príbudajú síce pracovné miesta, ale žiť sa z nioch dlhodobo nedá, ak nechcem v budúcnosti zostať ako sociálny prípad, treba podľa možností hľadať primerané uplatnenie z hľadiska stability zamestnania, pracovných podmienok a ohodnotenia alebo sa dáí čakať na šťastnú výhru, ak práca nie je môj obľúbený šport.
13. 2. 2018   Kritik
Zato za socializmu zostať bez výplaty bolo úplne nemožné, jedine ak by ju niekto prehral v kartách. Ešte aj cigáňov nahnal systém do roboty, aby si peniaze zaslúžili.
13. 2. 2018   anonym
Autor osprostel nacisto!!!! HUJ!!!
13. 2. 2018   Blind Man
Obyčajnému človeku, ktorý drie za suché z nosa sú vaše rady platné ako mŕtvemu zimník.
13. 2. 2018   Lofo
Možno keby si "obyčajný človek" nekupoval telefón za 900€, handry za 150€ a nesplácal spotrebáky, ktoré nepotrebuje, možno by dokázal mať aj mokré z nosa. Rady sú to dobré len treba nad nimi pouvažovať a nepísať komentár len na základe nadpisu článku.
13. 2. 2018   @@@
možno maš len skreslene predstavy ked si mysliš že každy obyčajny človek si kupuje mobil za 900 eur alebo handry za 150 eur ....to že to niektory robia automaticky neznamena že to robia všetci
14. 2. 2018   Lofo
Súhlasím, že nie každý. Ja som obyčajný človek a nedám toľké peniaze za to keď viem, že na to musím robiť mesiac. Ale otvorene, koľko poznáš ľudí s priemerným príjmom, čo si kúpia 800€ televíziu, najnovšie "jablko", na Vianoce si vezmú spotrebák, ktorý rok splácajú a na ďalšie Vianoce si berú ďalší aby bolo znova na darčeky, atď.?
13. 2. 2018   anonym
Nie je dôležité koľko máš peňazí, resp. koľko zarábaš (ako obyčajný človek), ale koľko si schopný si odložiť.
#
Ver mi, poznám ľudí (nie ako obyčajný človek), ktorí nie sú schopní ušetriť ani z dvoj-trojnásobku priemernej mzdy.
5. 3. 2018   prengel
presne tak, ked je juchuuu, tak je juchu so vsetkym a velmi vela ludi nemysli na to, ze to juchu nebude vecne... ludia s prijmami v rodine kludne 3-5 tis EUR/mesiac su schopni po rokov /5-10 rokov/ povedat, ze nic nemaju a naozaj nic nemaju... mame takych prikladov vo svojom okoli a rodine dost
13. 2. 2018   Lolo
V dnesnej dobe, to nieje aktualne.
Roboty a volnych miest je viac, ako ludi.
Presnejsie je viac neobsadenych pozicii, ako ludi schopnych, alebo ochotnych pracovat.
Aktualne su len uspory, ale zit z uspor, ktore si dokazu vytvorit priemerny motroci, vo vychodnej kolonii EU, je usmevne.
13. 2. 2018   @@@
ako kde ....zapadne slovensko tam asi plati to tvoje ....ale ine regiony ako vychodne slovensko bb kraj by vedeli pisať o niečom
1/1