Názory čitateľov


Názory k článku:
Zákazník držaný v šachu: Aj z malých platieb môžu byť nakoniec veľké peniaze

11. 2. 2018   Lolo
Ak si niekto zije nad pomery, tak plati.
Az paltit prestane, prestane existovat.
aspon virtualne urcite.
11. 2. 2018   zazka
Tiež nevidím v tom valný zmysel pre bežného používateľa. Netreba to pre 99,9% bežných užívateľov. Problém mnohých ľudí je že chcú všetky zlepšenia a novinky, lebú sú nenažraní. Poplatky sa nabaľujú a akokeby mali pred očami hmlu, platia aj za to, čo abs nepotrebujú ačo zaťažuje ich peňaženku. V niektorom bode sa treba zastaviť apvoedať si dosť. Uvolní to peňaženku, ruky aj dušu.
10. 2. 2018   anonym
Software ako sluzba ma aj svoje nepopieratelne vyhody, za pravidelny poplatok ma zakaznik stale k dispozicii poslednu verziu a support. Pri jednorazovych licenciach platnych pre konkretnu verziu bolo potrebne pri novej verzii ju opat zakupit. Po prepocitani vyjde novy model lacnejsie a je pohodlnejsi.
11. 2. 2018   muchotravka
Pokiaľ ide o textový či tabuľkový procesor na bežné užívanie tak tam to veľmi zmysluplné nevidím. Načo mi je milión vylepšeníčok či tuti fruti špeci štatistická funkcia, ktoré nikdy nevyužijem. Texty píšem v 13 rokov starom Worde a nijakú disfunkciu nevykazuje. Prečo opakovane platiť za zbytočnosti len aby som sadla na špekulatívne biznisplány softvérových firiem ako si zabezpečiť pravidelné príjmy. Čosi ako krátko fungujúca rýchloobratová elektronika. Každopádne predplatný model je výhodný možno pre firmu, ktorá potrebuje legislatívne či výkonnostne často aktualizovať, nie pre koncového zákazníka všeobecne ako sa to snažia prezentovať.
1/1