Názory čitateľov


Názory k článku:
Prekvapenie od Skylinku: Mení programové balíčky a zvyšuje ceny

21. 2. 2018   Bynk
Naopak z ponuky Skylinku by mali zmiznúť programy Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom či Prima Max. Zástupcovia Primy sa chcú s operátormi na Slovensku dohodnúť, aby ich čo najskôr vypli.
„Ide o krok vysielateľov zabrániť príjmu programov na území druhého štátu, ktorý sme od začiatku kritizovali. Podľa nás nepriniesol nič dobré žiadnemu zo zúčastnených - ani vysielateľom ani platformám ani divákom.
Tak táto kravina ani nepotrebuje komentár.
20. 2. 2018   hugi
Kto mozte a chcete,preregistruj te sk karty do ciech.znamy plati 70eur na 2roky.nazor si urobte sami....
20. 2. 2018   Jano
Mal som voľakedy 3 karty a štvrtú českú (keď vraj mali byť karty doživotne a stačil koncesionársky poplatok). Teraz mám už len jednu a keď skončí jej predplatné zruším aj tú. A môžu zdražovať ďalej.
9. 2. 2018   lisbuch
Dakujeme za trend od lepsieho k horsiemu.Najlepsie zruste vsetko a vymyslite novu technologiu vysielania.Asi sa odohrava politicka drama v multimediach? Lisbuc
5. 2. 2018   blunt26
rusim skylink
7. 2. 2018   Peter
Skylink Firma Podvodníkov.Prajeme im čo najviac piratskych sledovateľov a dúfajme že čoskoro skrachujú.
30. 1. 2018   Drvič
Aj ja som sa na nich vykašlal a teraz mám k internetu 250 programov cez optiku za 3 eurá.Nenažranci.
20. 2. 2018   Dusan Petra
daj navod dik
28. 1. 2018   bulo
pravdepodobne sa ponuka este zostihli o vsetky primi:) a oni dvihaju ceny za reklamne slovenske zbrndy:) ano aj moja trpezlivost ma konca miesto rozsirenia kvality programov ste nabrali opacny kurz tak ako som dal dovidenia free satu upc tak dam aj vam
24. 1. 2018   Lolo
Zakladom vitazstva spotrebitela, je nepozeranie reklamy.
Trvalym odpojenim TV prijimaca, nezaplatenim poplatkov, usetrime nemale mnozstvo prostriedkov, ktore mozeme prefajcit a prepit, alebo prejest.
Usetrime si zrak, na citanie knih, alebo usetrenim plneho balicka skylinku, mame zaplatenu kupelnu liecbu na tyzden.
Vyhneme sa hadkam o TV ovladac a nemusime minat energiu primarnych zdrojov baterii v ovladaci a hladanie programu, ktory nevysiela reklamu subezne zo sledovanym kanalom.
Nekupenim prijimaca, alebo TV debilizatora, usetrime dalsie prostriedky, ktore nam umoznia osobny rozvoj a pripadne usetreny cas, sa mozeme hadat z rodinou, alebo mangelkami, neprerusovane, bez ohladu na to, ci ide jednoducha Maria, alebo fotbal v telke.
31. 1. 2018   classic chess
Ale prudko sa Ti zvýšia náklady na uspávacie a antikoncepčné tabletky.
23. 1. 2018   jozef
Treba zrušíť a skrachuju hajzli
1/2staršie