Názory čitateľov


Názory k článku:
Životná úroveň Slovákov sa zlepšila

19. 1. 2018   Lolo
Osobne si myslim, ze ako vychodna kolonia EU, Slovakistan je na tom dobre.
Sme na tom lepsie, ako sme na tom boli v stredoveku, to je nepopieratelne.
Otazne je, ci kratka epizoda vlady pseudokomunistov, ktora trvala 40 rokov, bola lepsia epizoda dejin, ale niekto, sa mohol mat urcite lepsie. Rovnako je to aj dnes, len z tym rozdielom, tych co sa maju relativne dobre, je podstatne menej.
Ale stale sme na tom lepsie, ako v stredoveku. To je nepopieratelne.
Urcity posun tu je.
Mame napriklad internet, ale ten maju aj afrike. Aj mobilny.
Mame ale nieco, co nam rozhodne zobrat nemozu, lebo to nikto nechce.
Mame tu vladnucu kleptokraciu. Keby nebolo EU, tak vo vysokych strukturach byrokracie by sa nestracali specialisti, ktori tuna privatizovali, alebo robili ekonomicke reformy a experimenty na obcanoch, ktore teraz mozu na zaklade skusenosti tu, implementovat tam, kde sa buduje "nova demokracia" alebo uvadzat do zivota ine formy kolonialnej politiky EU.
A este jedno nam nezoberu.
Vysoky prah ekonomickej bolesti a hrdost na vlastnu hlupost. Nacionalny debilizmus, mame na tak vysokej urovni, ze sme hrdy na Janosika a mame dojem, ze ak mame vo vlade niekoho, kto bohatym berie a chudobnym mava, tak sme na tom dobre.
Takze zivotna uroven sa celkom isto zlepsila niektoym Slovakom.
18. 1. 2018   anonym
zlé hodnotenie životná úroveň sa určuje na akej úrovní žijú dôchodci a záver je jasný jednoznačne preukázaný sú žobráci za odrobených 40 rokov porodených troch detoch 260 euro navýšených na 290 euro následne valorizované ročne 1.50 teda to je slovakistan socialna politika v kapitalistickom sistéme politika otroctva vykorisťovania teda mám zato je tento článok opetovné neobjektívne hodnotenie jednoducho ide o šírenie lží morho slovač za totality nesporne bolo o sto percent lepšie byt za odrobených desiatich rokov a tu čo mate len otroctvo od rana do noci za peniaze na prežitie také sú fakta
2. 2. 2018   miro67@atlas.cz
presne ale múdro napísane
1/1