Názory čitateľov


Názory k článku:
Zakladateľ Ripple po prepade kryptomien prišiel o 44 miliárd dolárov

2. 2. 2018   XRP
A tych 74% urcite nekupil za miliardy, ale kdesi na zaciatku, ak vobec mozno hovorit o milionoch...
30. 1. 2018   dum
digitálny boháč-podvodník, čo zbohatol na hlúposti blbcov, čo verili, že tiež zbohatnú!
19. 1. 2018   Ďurko
Nechápem, prečo sa vôbec tak intenzívne venujete takým hlúpostiam ako bitcoin a spol., ktoré sú jasným podvodom a pre hlupákov, ktorí tam vložia svoje reálne peniaze ruskou ruletou, nehovoriac o tom, že je to aj prudko neekologická záležitosť, pri ktorej dochádza k neproduktívnemu mrhaniu elektrickej energie.
19. 1. 2018   anonym
"prudko nelogicka zalezitost" cely bitcoin je zalozeny na technologii o ktorej nemas ani sajnu ale nemas hanby zadret takuto sprostost. Necitaj tieto hluposti a radsej si nastuduj daco o bitcoine. Na tychto strankach sa nic nedozvies iba bulvar na financnych trhoch.
19. 1. 2018   kvido
číitaj pozornejšie ty bezbrehý obhajovač kryptomien. píše že je to prudko neekologické, pri tom mrhaní elektrinou. čo rozhodne sprostosť nie je.
19. 1. 2018   xxx
Tento *hujus z článku je niečo ako centrálna banka, navytváral XRP z ničoho, začal to točiť s cieľom nalákať nováčikov - veď XRP má voči USD nízku hodnotu a poletí do nebies. Určite po nociach menil svoje XRP za reálne peniaze.
18. 1. 2018   Murkoslav
LOL. O nič hodnotné neprišiel. Iba praskla jedna bublina. Prasknú aj ostatné, tie väčšie. Len to bude viac počuť a viac bolieť naivných chamtivcov.
18. 1. 2018   kayo
Prisiel akurat o pseudomiliony, ktore mu do ponziho schemy nalilali kryptoblbeckovia. Nie je nic jednoduchsie, ako zalozit podvodnu siet, k tomu kryptoburzy a potom pumpovat a dumpovat cenu a vyberat zisky. Vo svete kryptomien je vsetko zazracne, rychle transakcie, maximalna bezpecnost... problem je, ked chcete z tejto schemy peniaze vytiahnut, vtedy uz nie je nic take ruzove a rychle... poznam ludi, ktori vymenili bitcoiny za peniaze, nechali si to poslat na ucet este pred vianocami a dodnes nemaju peniaze na ucte ;) Ludia su blbi, uveria ziskom zo vzduchu
18. 1. 2018   Vlko
Ako hovoril nas bitcoinovy propagator pri kazdom clanku o vzrastajucej hodnote bitcoinu ( a teraz je ticho):
"Naucte sa pracovat a zarabat" ;)
18. 1. 2018   Jozef
Nadíde čas, keď príde aj o tých 15,8 miliard.
1/1