Názory čitateľov


Názory k článku:
Vráťte sa domov: Rebríček európskych krajín, ktoré platia migrantom za odchod najviac

5. 2. 2018   Jarocell
Idem aj ja, veď to sa oplatí!
28. 1. 2018   embel1950
Keď sa napokon aj podarí s veľkými obeťami zastaviť migračnú vlnu z Afriky, zostane to v potomkoch ako jednoduchý spôsob riešenia ich života. Ani OSN neberie do úvahy, že zatiaľ čo sa vo Francúzsku narodilo 700 000 detí, tak v Nigérii 4,1 milióna a Európa má niesť dôsledky. Nikto im neukazuje cestu do Južnej Ameriky a ešte aj Fero sem pricestoval a je úplne dezorientovaný.
28. 1. 2018   Nespokojeny slovak
Novodoba Cestovka Alibaba merkelka. Prevadzacom niekdo da peniaze aby zorganizoval prepravu takych osob do europy. Clny ,orandzove vesty ,jedlo na cestu ,mobili ,nove oblecenie a kazdemu do ruksaku pribalia neikolko kg drogy . A nakoniec ,ked sa ten zvireny prach sackovania migrantov usadi ,tak dostanu za odmenu peniaze akoze na cestu spet domov. No kdo by nesiel nataku dovolenku do europy.?
17. 1. 2018   Lolo
Nech mi niekto nehovori, ze sa nejedna o umelu zataz ekonomiky.
Nic sa stym nevyriesilo a ani nevyriesi.
Je to len absorber a hybatel vrtulnikovzch penazi, umela zataz, ktora pohybuje peniazmi, na obranne a ochranne opatrenia.
17. 1. 2018   M. V.
Oni majú iba nároky a žiadnu predstavu o hodnote peňazí, ktoré im dáva Allah a keby On nechcel tak ich nedostanú. Robiť na nich je povinnosťou neveriacich psov. Aj keď sa vrátia nedokážu modernizovať spoločnosť a ani o tom v piatok neuvažujú.
16. 1. 2018   Member
Vždy som si myslel, že človek je od prírody magor...
16. 1. 2018   mari
načo nimi najskôr zaplienili celú Európu a teraz im platia aby išli domov?
1/1