Názory čitateľov


Názory k článku:
Firmám sa má skomplikovať odlievanie ziskov do daňových rajov

3. 1. 2018   Jozef
Odlievanie ziskov slovenských spoločností do daňových rajov by sa malo nie skomplikovať, ale prísne trestať! Jedným dychom je tiež potrebné povedať, že by aj bolo potrebné zlepšiť podmienky pre podnikanie, bolo by potrebné znížiť daňové a hlavne odvodové zaťaženie, zlodejov prísne trestať, prísne kontrolovať a postihovať podvodníkov, ktorí reštrukturalizujú firmy za účelom vedomého neplatenia svojich záväzkov, zlepšiť vymožiteľnosť práva, súdnictvo a p. Je toho veeeľmi veľa, čo by bolo potrebné urobiť, ale žiaľ nerobí sa v tomto takmer nič.
2. 1. 2018   Murkoslav
Je to len fraška. Kvázi komplikácia je pre tie "menšie" korporácie. Tie veľké si to urobia zas ako oni chcú.
1. 1. 2018   Lolo
Nuz keby radsej zmiernili danove peklo v EU, nebolo by treba ani danove raje.
Takto sa len pritvrdzuje danove peklo a ocistec sa stane este vynosnejsim kseftom, vdaka tomu, ze nie komplikovana byrokracia, ale kleptokracia, bude rozhodovat o tom, kdo si do danoveho raja uleje peniaze a koho este v danovom pekle dodania.
2. 1. 2018   jozi
Presne tak, namiesto toho aby znizili dane budu hladat 1000 sposobov ako ich neznizit a minat bezmedzne dalej. Kazdy sa zacne spravat trhovo pokial sa to tyka je vlastnych penazi/ zisku. Popritom vznikne dalsich x uradov , ktore to budu akoze kontrolovat a buzerovat este viac a ta spirala sa bude len roztacat viac a viac. Tie spotreby vlad su abnormalne a nechce sa im prestat. Urcute je drviva vacsina ludi a aj firiem patrioticka, ale len do urcitej miery ked tie zdanene % su uz skor ako vypalne tak zostane patriotizmus tatam
1/1