Názory čitateľov


Názory k článku:
Od nového roka 12 bánk upravuje sadzobník poplatkov

20. 12. 2017   f.ck the banksters
To je uplne svinstvo spoplatnit klientov banky ktory maju v banke ulozene peniaze a banky z tychto penazi ziju, otacaju ich niekolkonasobne a este su aj take drze a nenazrate ze si budu uctovat poplatky pomaly aj za to ze vstupim do ich budovy. V zahranici sa idu banky pobyt o klientov a lakaju ich k sebe dokonca aj finacnou hotovostou. V UK su vybery z bankomatov zdarma, pokial vyslovene nie je na obrazovke zobrazene ze vas za vyber spoplatnia (Link) vacsina uctov vedenych zdarma a taktiez aj vacsina transakcii. Banky zarabaju na Hypotekach, kreditkach, uveroch a nie na kazdodennom bankingu. Nechapem ze im niekto neklene po prstoch. Ludia by mali zmenit banku za taku ktora ich spoplatnovat nebude(internetove banky) pripadne za take ktore neuctuju nehozne poplatky, aby tie dalsie zacali uvazovat preco stracaju klientov. Ale myslim ze Slovaci su moc pohodlny aby menili banku ako zdravotnu poistovnu alebo povinne zmluvne poistenie, alebo cokolvek ine. Inak banky budu spoplatnovat stale viac a viac.
20. 12. 2017   Brano
Skuste N26.com, od kedy bolo zrusene Zuno, som presiel na bezny ucet v N26. Zatial vsetko zdarma, 5 vyberov zdarma potom 2 Eura.
Vyuzivam pri tom aj mBank - aj tu uz pomenili sadby, napr. vyuzivanie karty 1,50 Euro alebo minimalne zauctovane bezhotovostne tranzakcie kartou.
19. 12. 2017   trader
Mam ucet v Anglicku od roku 2004 a este som nezaplatil ani penny.Vklady,vybery v banke,vybery v bankomate ktorejkolvek banky v UK,platby kartou,internet banking,kreditna a debetna karta,vsetko zdarma.Tam banky zarabaju na hypotekach,nepotreb uju na malickostiach okradat zakaznika.
To si dovolia na Slovensku.
19. 12. 2017   nnn
Spravny nazov clanku by mal byt Banky zvysuju bankove poplatky a zavadzaju nove. Presne tak ako hovoris a este dodam staratil som kartu 3 krat a 3 krat som neplati ziadny poplatok. Banky su take nenazrate ze vsetkych musia okradat vo forme poplatkov.
19. 12. 2017   KoVo
Banda zlodejská...
1/1