Názory čitateľov


Názory k článku:
Daňováci už klopú na dvere, za ktorými sa odohráva bitcoinový večierok

24. 12. 2017   marta
čo si môžem za bitcoin kúpiť? Na všelijakých zahraničných " piramídových" akože akciách typu laser.online už sú bitcoiny - premenili doláre na bitcoin. Ale predtzým tu ľudia stihli výnosy vybrať cez bankovú kartu. Tieto peniaze kto zdaní?
18. 12. 2017   Frantisek Nahnevany
Daňováci, a nie iba oni, dodnes nevedia čo je cena /suma/ bez DPH a čo pridaná hodnota.
16. 12. 2017   peter kazimir
je nacase zacat vymenny naturalny obchod, ziadne meny ani kryptomeny, uz ma nebavi vas sklbat drahy slovaci
15. 12. 2017   LukasRiedl
Naučte sa pracovať a zarábať s Bitcoin , vaše peniaze zostanú v bezpečí a máte možnosť ich zhodnotiť až 3 krát ročne : akonabitcoin.bl...
14. 12. 2017   Lolo
Problem virtualnych mien, nieje ani tak ich anonymita, ani technologicke diery, ani samotny blockckchain, alebo technologia sposobu prevodu, ale ako zdanovat realne a nevirtualne.
Je to klasicky pristup kleptokracie, alebo oligarchie.
Nevyhybaju sa novemu, ak z toho je mozne urvat dan.
14. 12. 2017   bob
Nie, bitcoin štátna kleptokracia nenávidí a nebude spokojná, kým ho nezničí (alebo nezdaní 99 %) z tohto jediného dôvodu: Počet bitcoinov je konečný (21 mil. ks)to znamená že ho nie je možné podľa želenia rozmnožiť pre uspokojenie napr. sociálnych potrieb štátu (je vynikajúcim prostriedkom uchovania majetku) a preto je neželanou konkurenciou fiat neobmedzenej tlačenej meny štátu, ktorá sa ho bude snažiť zničiť za každú cenu.
14. 12. 2017   Lolo
Samozrejme, ale inflacia, je tiez ina forma dane.
15. 12. 2017   jajo
sice sa vzdy hovori o bitcoinoch, ale zabuda sa na to, ze su dalsie altcoiny, ktore sa dorovnavaju bitcoinu. Vseobecne ludia nazyvaju vsetky altcoiny nazvom bitcoin a nerozlisuju o co ide. Mame tu totiz altcoiny, ktore nemaju konecne mnozstvo a tiez su vybavene lepsimi algoritmami ako samotny bitcoin, napr. Ethereum alebo Litecoin. (samozrejme su stovky dalsich ktore su uz ale neiste)
16. 12. 2017   robert fico
nakoniec tu bude 20 kryptomien a stratia zmysel
1/1