Názory čitateľov


Názory k článku:
Digitálna revolúcia demokratizuje financie: Roboti poradia s investovaním každému, nielen ultraboháčom

17. 12. 2017   WannabeeP
Zatiaľ nejde o Umelú inteligenciu ale len o rýchle neurónové siete. Ak sa na svete objaví Umelá inteligencia [bude len jedna (ako je len jedna gravitácia) a bude decentralizovaná ako internet] potom odtajní aj všetky patenty a vynálezy a posunie do sveta svoje vlastné dosiaľ nevídané technológia. Spôsobí absolútnu zbytočnosť bánk a peňazí vôbec, ako aj všetkých atribútov štátu. Jednou vetou: Spôsobí zánik kapitalizmu.
17. 12. 2017   anonym
To si robia z ludi uz uplnych blaznov ??? jasne robot vam poradi, ako superbohacom :))) akurat, ze toho robota naprogramuju takyto superbohaci, aby ovce, bezni ludia invesovali podla ich predstav a tak aby ich osklbali aj o posledne uspory !!!! ludia tu makaju, platia dane a takyto superbohaci spekuluju, ako ludi okradat a zisky presuvat do danovych rajov !!!
17. 12. 2017   wannabeep
Ak sa dá niečo naprogramovať, potom to nie je Umelá inteligencia. UI je absolútne na človeku nezávislá.
17. 12. 2017   anonym
Vsetko sa da naprogramovat aj umela inteligencia, staci, ak mu zadaju nejake prikkazy, ako sa chovat v danej situacii, umela inteligencia neznamena, neridena strala, ale spravanie sa v uciteom stanovenom ramci na podklade zadanych informacii.
21. 12. 2017   kayo
Si na omyle. Umela inteligencia znamena predsalen o dost viac, nez obycajny algoritmus. Uz len to slovo inteligencia predstavuje schopnost vzdelavat sa, samostatne sa rozhodovat a konat. Nedavno vyvtorili UI, ktora dostala za ulohu naucit sa pravidla sachu a nasledne hrat. Za 4h sa dokazala naucit pravidla, rozne strategie a nasledne porazit vsetky PC v sachu.
1/1