Názory čitateľov


Názory k článku:
Ceny potravín sú na Slovensku najvyššie spomedzi V4

9. 1. 2018   NR68
20% DPH oproti susedom 10% + pokuty a byrokratické nezmysli Ficovlády tiež treba zarátať do marže.
8. 12. 2017   anonym
máte čo ste chceli za dobrotu na žobrotu je to vo všetkom socialný systém totálne zlý dôchodci žobráci zdravotníctvo že je zdarma a socialné opak je pravdov za lieky sa musí platiť a dôchodci na tom najviac doplácajú tento štát je úžerný zdiera chudobu najme dôchodcov dôchodci si musia privyrábať aby prežili a následne ich tento úžerný štát opetovne daní pritom im nezabespečil dôstojný dôchodok ako to má na mysli zákon hlássanie slovensku sa darí je lož preto je absurtné aby poslanci si určovali mzdu ich mzda musí vychádzať zo skutočnej ekonomicky teda z mynimálnej mzdy pracujúcich z maximalným trojnásobným navýšením preto slovač hlasujte kto je za tento návrch nech sa konečne páni poslanci prebudia a neviciciavali tento štát ako doteraz hofg morho
7. 12. 2017   datel
Priprava na "JADRO"
7. 12. 2017   ujok7
robert hlava pomazana tvrdi ze je blahobyt a ceny su akurat a kto iny by to mohol vediet lepsie
7. 12. 2017   Pietro
To je nenažranosť naších obchodníkov a nejedna sa iba o potraviny, no čo už keď to majú ošetrené aj vládou takto okrádať svojích občanov tak prečo to nevyužiť. Pri potravinách je to o to horšie, lebo tie sa musia kupovať prevažne vo svojom okolí takže ľudia nemajú na výber, ale napr. dnes som pozeral jeden typ televízora v jednej predajni 419€ a v druhej 479€ fuj takému obchodníkovi.
7. 12. 2017   anonym
Ako normálka len slovač hlúpa to bude tolerovať a držať hubu
7. 12. 2017   anonym
Pobavil som sa. Že ponuka neuspokojuje dopyt. Ponukavysoko prevyšuje KÚPYSCHOPNÝ dopyt. Možno sa pamätáte na to, ako predstavitelia ECB a EU vyplakávali, že je deflácia alebo nie je dosť vysoká inflácia. ECB vyvolala rast cien, aby nútila ľudí nakupovať pod hrozbou, že zajtra bude drahšie.
7. 12. 2017   Lolo
To je takmer neuveritelna informacia.
Problem je, ze pracujuca chudoba toto neriesi, lebo vo vyvarovniach a fastfoodoch, pripadne street foodoch stravujuca sa dnesna mladez, to ma na haku a starsi ludia preziju aj na tvarohu, erteploch a kapuste.
Maso je luxus, vajicka su luxus, maslo je luxus, ale stale mame moznost si kupovat lacne konzervy v Rakuskom Lidli, takze na KDckach typu luncheon meat, alebo bravcove vo vlastnej stave za 0.99eur, nam postaci a ak umrieme, tak to nebude hladom, skor nedostatkom liekov.
Alebo presnejsie nedostatkom prostriedkov, na lieky.
1/1