Názory čitateľov


Názory k článku:
O novom sídle liekovej agentúry sa rozhodne v pondelok

19. 11. 2017   jano
nie je vobec spolahlivé, že keď vyhrá v nasledujúcich volbach genialny ekonom a nahulený podporovatel teplošov či bude podporovať eu. celá parlamnet cíti obavy aby sa do vlády nedostal aj pschicky labilný a budúci minister hospodárstva Matovič Strach majú z budúceho ministra práce a rodiny slovenského multiotecka kolára.
19. 11. 2017   dedinčan
Kto by išiel do tej veľkej dediny?
19. 11. 2017   fero z BA
Treba si uvedomiť, že Slovensko je prdel Európy. Nefungujúci štát, nefungujúca polícia, nefungujúce súdnictvo, nefungujúce školstvo, zdravotníctvo. Asi len ficovoliči si neuvedomujú, že viac ako 10 ročné bačovanie komunistov má na krajinu zničujúci účinok. Jediný biedny argument majú v počte vyrobených áut. Všetko ostatné nie. Za poslaedné 2 roky sa SR začalo opäť vzdaľovať EU v hospodárskych ukazovateľoch. Chceme, nechceme, Miklošove reformy sa už minuli a komunisti vôbec s ničím neprišli, akurát tak ničia podnikateľské prostredie a to má zásadný vplyv na krajinu. Takže nesnívajte
19. 11. 2017   M.V.
Trochu by som aj veril, že sa to môže podariť, len nechcú prezradiť, že ich hlavný problém spôsobilo opakované očkovanie západnou "hepta vakcínou OE" (teda proti siedmim krajinám tzv. Východnej Európy) a keď sa dozvedia na príslušnom vedeckom výbore, že sú u nás prípady odmietnutia očkovania, námietky proti zloženiu, potom neviem. Nedajbože sa vyskytujú aj nejaké doterné otázky na túto tému, ale upozorňujem, že sa bavia len s kvalifikovanými špičkami v odbore a nie s ľudom. Stanoviská a ich obhajobu musia predkladať odborníci, napríklad ŠUKL, ale suverenitu nemôže občanovi respektíve rodičovi odobrať žiaden výbor a už vôbec nie v ambulancii. Ak prrídu, privítajme ich v našom hlavnom meste s invenciou.
19. 11. 2017   Lolo
Ze by ta Blava, nebola az taka velka vyhra?
Ale 300.000 ludi, len 400km na vychod od bradavice na dunaji, si mysli presny opak.
Inak je mozne, ze ak aj ta liekova agentura sa dostane do vyhnanstva, vo vychodnej kolonii EU, tak miesta obsadia ludmi, ktori nebudu mat tak velke obavy o registrovane partnerstvo, lebo ziju v neregostrovanych partnerstvach a sodomiu nepotrebuju mat legalne potvrdenu, registrovanym partnerstvom.
1/1