Názory čitateľov


Názory k článku:
Nástup automatizácie v nasledujúcich 10 rokoch dokáže pridať viac ako bilión dolárov do globálnej ekonomiky

10. 11. 2017   Lolo
Tie peniaze sa ale nepridaju do ekonomiky globalne, ale skoncia vo vackoch bohatych, nezlepsia podfmienky zivota na zemi a posluzia maximalne tak na tazbu surovin, pre dalsiu automatizaciu a ako zalozne zdroje energie, pre system, ktory nepotrebuje ludi, ako ludi, ale len lusdske zdroje a neskor len zdroje.
10. 11. 2017   lacomilionaaar
presne tak. a ked natecu do globalov tak staty schudobneju-a budu opat zadlzovat rozpocty aby udrzali voliacu vacsinu v statnom sektore. v podstate to budu policajne staty z majoritou chudoby a nezamestananych .ako to je v usa uz teraz. ved v usa je off workforce cca 110 milionov.to su ty co su na food stampoch,cisty zobraci, ex vojaci na podporach z vojny a inak fixslovane statistiky o zamestannosti.. ako obumbovich 3 miliony pinglov-casnikov/ie k-ze to bol ten cool rast "usa" , venoval sa tomu dobre ZH.com . ked uz teraz si tlacia vlastne dolare a kupuju za ne vlastne akcie. cely wall strett je podvod. pred par dnami zacali rotchildovci predavat, co neuslo pozornosti ZH )) zapad zacina robit tu istu chyby ako stary soviet, co je priznak upadku.. zatial tlacia este v ecb))
zvysene vydavky nazbrojenie a okresavanie socialnych vyhod(svedsko,finsk o,norsko,..) juh je uz vkrachu dlho len vdaka tlaceniu sa to drzi. to je jasny priklad catalunia-o ktorej zaryto mlcia vsetky podplatne media v europe. staci si sledovat snowdena a wikileaks
1/1