Názory čitateľov


Názory k článku:
Som bohatý a to ma znepokojuje

9. 11. 2017   Lolo
Napriklad zbohaltlici vo vychodnych koloniach EU, kde sme boli v podstate beztriedny, neprejavuju ziadne znepokojenie.
Ani za nadmerne odpocty DPH, ani za Vahostav.
Proste sa neznepokojuju.
Ani ked kleptokratom konci mandat.
9. 11. 2017   Majko
Bohatý a chudobný bez rozdielu, keď sú niečie oko... ucho... nos... jazyk... telo... myseľ nepoškodené, ale vonkajšie predmety zraku... sluchu... čuchu... chuti... hmatu... mysli nevstúpia do zorného... sluchového... čuchového... chuťového... telesného... mentálneho poľa, a nieje tu zodpovedajúce lipnutie či spútanie sa, potom nevzniknú zodpovedajúce druhy vedomia oka... ucha... nosu... jazyka... tela... mysli. Strach a vytrženie sa nemajú do čoho obliecť, strach a vytrženie nenájdu príbytok.
Bohatý aj chudobný bez rozdielu, keď sú niečie oko... ucho... nos... jazyk... telo... myseľ nepoškodené, ale vonkajšie predmety zraku... sluchu... čuchu... chuti... hmatu... mysli nevstúpia do zorného... sluchového... čuchového... chuťového... telesného... mentálneho poľa, ale nieje tu zodpovedajúce lipnutie či spútanie sa, potom taktiež nevzniknú zodpovedajúce druhy vedomia oka... ucha... nosu... jazyka... tela... mysli. Strach a vytrženie sa nemajú do čoho obliecť, strach a vytrženie nenájdu príbytok.
Keď sú niečie oko... ucho... nos... jazyk... telo... myseľ nepoškodené, ale vonkajšie predmety zraku... sluchu... čuchu... chuti... hmatu... mysli nevstúpia do zorného... sluchového... čuchového... chuťového... telesného... mentálneho poľa, a je tu zdravý odstup či odpútanie sa, potom až vzniknú zodpovedajúce druhy vedomia oka... ucha... nosu... jazyka... tela... mysli. Strach a vytrženie sa síce majú do čoho obliecť, avšak nieje tu zodpovedajúce do seba zasiahnutie, takže strach a vytrženie nenájdu nositeľa.
9. 11. 2017   anonym
Ako povedala Maria Terezia
- neni problemom nasytit chudobnych ale Bohatych !
9. 11. 2017   anonym
nech sa podelí s chudobnými, možno už nebude bohatý
9. 11. 2017   anonym
Preco by to robil? Nema zmysel sa delit s lenivou neschopnou luzou.
9. 11. 2017   anonym
mozno keby dal na vyskum staroby, mohol by si svoje peniaze uzivat dlhsie
1/1