Názory čitateľov


Názory k článku:
Pellegrini: Prichádza čas zamyslieť sa nad ešte väčším obmedzením hotovosti

14. 1. 2019   Vladimír
To akože by už súdruhovia nedostávali euráče zabalené v alobale , ale by Čičmanec posielal provízie priamo na účty ?
14. 1. 2019   Radomír
A Vás parazitov kto bude kontrolovať?
13. 1. 2019   jataji@seznam.cz
V článku není ani slovo o SLEDOVATELNOSTI KAŽDÉHO člověka KÝMKOLI, kdo si to u kteréhokoliv pracovníka banky načerno objedná a zaplatí. Anebo u firmy, která provozuje banovní platební síť.
Švýcarsko má uzákoněno, že hotové peníze jsou tím nejcennějším bohatstvím Švýcarů a nesmí být zaměněny za peníze elektronické.
Volbou bezhotovostních - elektronických peněz lidé kráčí do propasti, což poznají, až bude POZDĚ. I Skandinávci ještě nepochopili, KAM se dopracovali, ale např. v případě změně režimu na více diktátorský, se to pozná dobře.
www.nejsme-otro ci.cz
14. 12. 2017   kura
Totálna kontrola všetkého a každého jednotlivca, určovanie EU čo môžeme jesť a čo nie napríklad kebbab je škodlivý, alebo od roku 2020 sa budú stavať stavby bez možnosti otvárania okien - povinná vzduchotechnika- nárast ochorení astmou, lebo čerstvý vzduch je potrebný!!! A podobné geniálne nápady eurourádníkov Vás zotročujú skryte vytvárajú tlak a obmedzenia pre obyvateľstvo a nenápadne Vás oberajú o slobodu voľby!!! Určia Vám nakoniec čo môžete jesť, piť, koľko máte spať a čo srať, aby ste nezaťažili systém zdravotníctva a čo najviac ušetriť na občanoch. Nakoniec Vám bude stačiť 2 x denne polievka zo zemiakových šúp a placka s pomletých múčnych červov, lebo je to zdravé a lacné a môžete pracovať a pracovať!!! Nepodobá sa to náhodou na diktatúru? Či?
15. 11. 2017   pali
ved je to na smiech,,ci plac...
ze bezhotovostny styk,,,pelegrini-pa mpalini,,,vy smeraci ste napr,,n E-HEalth minuli za posledne roky miliony eur...a nic nefunguje....a este dlho nebude...
co je v konecnom dosledku..len dobre,,pre ludi
6. 12. 2017   Aarnold@azet.sk
JE to šum a fuk zločin si nájde hodnotu v akej mene bude platba za služby tak aj Pellegrin nech sníva o kontrole sme homo sapiens sofistikácia je výzva.Iba toľko smieškovia......
13. 11. 2017   Peter
Niekedy je to už na smiech čo sa deje na Slovensku....Ale no niekto ich zvoliť musí,tak sa netreba čudovať....
10. 11. 2017   77pretorian77@azet.sk
Jeden občiansky s digitálnym podpisom nevedia dotiahnuť do bezpečného štandardu a serú sa do bezhotovostnej platby...
10. 11. 2017   77pretorian77@azet.sk
Pelegrinymu trčia zo SOROSOVHO análneho otvoru iba nohy. Prečítajte si Overtonove okno a bude vám to jasné, začína diskusia !!!!
V dôsledku zrušenia hotovostných platieb dôjde i k strate slobody a anonymity. Prídete aj o súkromnú finančnú poistku, ktorú ste si odložili pre prípad núdze. Starostlivosť o vás prevezmú takmer všemocné banky a poskytovatelia kartových služieb spolu so štátom. Občan bude buď finančne transparentný alebo bude platiť výrok: „Ten k nám už nepatrí.“ Propaganda bude týmto občanom pripisovať kriminálne motívy.
Presne ako v románoch Georgea Orwella alebo v poslednej knihe Biblie v Zjavení apoštola Jána. Vznikne takmer absolútna kontrola. Podľa ruského spisovateľa Fiodora Michajloviča Dostrojevského sú peniaze „razená sloboda“. Hrozí, že po zrušení hotovostných platieb sa krminalita presunie do digitálneho sveta, čo môže mať závažné následky.
10. 11. 2017   Szekeres
asi tak
8. 11. 2017   M.V.
Schodky južných európskych štátov a aj Francúzska s jeho zadĺženosťou sú neriešiteľné, preto nastupujú netradičné nápady a ich nadstavba by mohla byť jednoducho zhabanie 50% vkladov evidovaných v podobe čísel v prospech uvedených dlžníkov a aj tej časti sveta, ktorá len vystrkuje žobrácke misky ako Afrika a omieľa výhovorky na celú bielu populáciu. Chudobné štáty a hlavne občania eurozóny na to doplatia najviac.Už nízky rast úrokov by vyvolal nejeden bankrot.
9. 11. 2017   anonym
Tak tak, hotovosť treba obmedziť alebo aspoň zabaliť do alobalu...
1/3staršie