Názory čitateľov


Názory k článku:
Občania sa o dôchodkoch dozvedia viac na poradenských dňoch

6. 11. 2017   M.V.
Poisťovňa sa asi chce dozvedieť koľko berú pred vyplatením vianočného alebo chce upozorniť, že v cudzine je vek odchodu do dôchodku aj o 4-6 rokov neskôr a dovtedy musia prežiť a bol aj taký prípad, že keď prišla pani spoza Veľkej mláky už natrvalo, napísali jej, že sa dôchodok posunul a musí ešte čakať. Znamená to teda, že omielaný strach z toho, že nemá u nás kto robiť na penzistov nie je oprávnený, ak nepočítam klasiku lopata, krompáč, metla, tam je potrebný test pre mladých ľudí, či ich aspoň pomenujú po pridaní vidlí a rýľa ako nástrojov bez diaľkových ovládačov.
5. 11. 2017   Lolo
Motroci vychodnych kolonii EU, sa dozvedia, kolko este doplatia, pripadne ake dostanu penale, ked sa priznaju, ze makali dakde v Germanii.
Najlepsie je, si platit dobrovolne odvody, ako dobrovolne nezamestnany, na zmluvu sa v Germanii vykaslat, sporit si na ucet, alebo v kove do sacku, potichu sa tvarit, ze gamblujete v stavkovej kancelarii a sporit si tikety do skatule, ktora je nieco ako osobne uctovnictvo, vratane ucteniek z krcmy, kde si dolozite, ze ak si platite socialne odvody, tak prijem mate zdokladovany a zdaneny legalnym hazardom, automaty hracie, vam uctenky nevydavaju a socialku si platite dobrovolne, aby ste na stare kolena nieco mali. Naoko..
Ostatne je kazdeho houby do toho, ze sa flakate po celom uzemi EU, sem tam sup do kasina, vymenit chechtaky za zetony a dat si jednu kavu, potom zetony naspat za chehtaky aj z uctenkou a prijem je potom legalny, nemoze nikto ganit na to, ze sa vozite v starom BMW, zarobene na ciernych murackach a drotarskej potulke.
Neoeuropania aj tak dostanu viac love za to, ze sem prisli, ako chudobny otroci, co si musia zarobit na svoj chudobny zivot v sedej zone ekonomiky.
Dolezite je este cestovne poistenie.
Aby ak sa daco stane vo Frankfurte, ked na vas spadne tehla, alebo sa capne z lesenia, bolo ako by ste sa poklzli na bananovej supke na promenade.
1/1