Názory čitateľov


Názory k článku:
Putin: USA chcú vytlačiť Rusko z európskeho energického trhu a zdražiť plyn

20. 10. 2017   Lolo
Hadate sa uplne zbytocne.
Proste uncle Sam, chce predavat plyn skvapalneny, tak ho bude predavat za cenu, ktoru sa mu to oplati.
Nebude predsa brat ohlad na to, ze nejaka vymierajuca Europa, ma nejake kolonie, kade isiel kedysi trazit na zapad, od nenavideneho ZSSR, dnes Ruska, ktore ma plyn lacnejsi.
Staci aby partia v Ukraine, vyhodila do vzduchu, par usekov plynovodov a byvala IG Farben, alias jej Pohrobok BASF, ktory ma trubky Eustream, je vysmiaty ako reklama na Stollwerck, a budu nam predavat plyn z Germanskou prirazkou a zaplatime aj cenu LNG a ku tomu aj flotu LNG tankerov strykovi Samovi.
Taky je ten nas bipolarny svet, imperialneho kapitalizmu.
Ak sa da nieco predat drahsie, tak sa to drahsie preda, otroci su na to, aby si za teplo domova priplatili, hoci aj na uver.
Kto na to nema, moze pouzivat brikety Ficovej istoty, staci zbierat PET flase a plnit ich novinami, pilinami a starym olejom.
V panelakoch si mozu vyzkusat, co bude znamenat "black out" v realite, ked nastupi elektromobilita, v pripade, ze si budu prikurovat teplometmi elektrickymi.
A nemoze za to ani Frantisek z Blavy, ani diskutujuci, obhajujuci imperialny kapitalizmus, alebo odstrihnutie pupocnej plynovej snury od RF.
Svoje istoty, uvidite na fakturach za energie.
Jedine stastie, ze predceda, chcel byt chrumkavy a poslal do pecka, sefa URSO, ktory z vlastnej nenazransti, radil distribucnym firmam, ako si maju uctovat "primerane naklady" do ceny energii.
Ale to sa zmeni velmi rychlo.
20. 10. 2017   pravda_víťazí
Putin by chcel mať na plyn monopol.
20. 10. 2017   fero z BA
a čo sa na tom potkanovi nepáči. Je to v poriadku, obchodné "vojny" sa dejú stále. Na rozdiel od rusov, nebude usa posielať okupantov
20. 10. 2017   Blind Man
Zle sa stalo, že teba tatko nevytriasol do hnoja. Sám si mutant potkan, pretože Teba potkan urobil do mulice.
20. 10. 2017   anonym
Blind Man - ako s azdá, či je pravdou, nie si len slepý ale aj debilný. Ešteže sú tie USA tu. Teda ty sa netešíš, lebo by si bol rád, keby gauner z Kremľa zase ovládol dieru Európy, pardón Zlodejsko. Ale nebuď smutný. Ty a debilovia tvojho vierovyznania sa dočkáte.
20. 10. 2017   anonym
Tvoja mater Ti dala málo lásky, tak ju hľadáš v Putlerovi. To Ti zatemňuje oči.
20. 10. 2017   Faust
Nebude posielať okupantov. Už sú tu. Ministerstvá, si neprdnú bez požehnania úradníkov ambasády USA. My môžeme riešiť tak "rôznu" kvalitu potravín.
20. 10. 2017   HAYES
Ambasáda USA je jedna vec. Rozdielna úroveň kvality potravín - EÚ. Ktoré zlodejské=slovenské ministerstvo prdí, podľa ambasády USA? Daj príklad. Napr. Ministerstvo hospodárstva prdí podľa požiadaviek slovenských=zlodejs kých oligarchov a Ficka-Cicka. Viď. Enel...
A čo sa týka výkrikov gaunera z Kremľa? No keď ten trh nebude ovládať Rusko, a vydierať, tak ho bude ovládať niekto iný. Ako sa zdá sanckie za Krym a východ Ukrajiny "nefungujú", gauner už bude prosiť.
20. 10. 2017   anonym
ty hovnák dosratý, keby to tvoja mater radšej prehltla nebolo by takého strašného tupého kokota !!! :-)))))
1/1