Názory čitateľov


Názory k článku:
Rasistický Dr. Skaza: Vďaka bohu, že Ameriku osídlili belosi

8. 11. 2017   Jano
Aj Afrika bude za chvíľu v bielych rukách a obyvateľstvo v EÚ.
18. 10. 2017   M.V.
Ach tí "rasistickí" belosi, predstavte si čo nám nerasistom vyparatili pri jednomn gigantickom veľkomeste v middlewest: Celkom opustili veľké železiarne, ktoré mali platiť pokuty za všetko možné a my sme mali z toho žiť, veď nás bolo dosť a tak sme si zvolili aj starostu, ktorý nám to sľúbil. Čo zostalo: aha, rozbité riadiace pulty, valcovacie linky, všetko sme teda rozbili zo zlosti s nádejou, že šrot predáme, ale potom sme zistili, že nemáme komu. Tí rasisti jednoducho odišli a to sa stalo nielen tu na stredozápade.
18. 10. 2017   Road
Koľko Ciganov pracuje?Koľko ich je ?Koľko zoberie jeden Cigan od štátu.Koľkí sú Invalidi?Prečo ich štát zvýhodňuje pred bielymi?Akým sú prínosom pre Slovensko?prečo podporujeme socialnymi dávkami ľudí ktorí nebudú nikdy a za žiadnych okolností pracovať
19. 10. 2017   Lolo
Oni sa ale mnozia na plne davky.
Sice sa kvalitativne niako nicim nevyznacuju, ale kvantitativne sa mnozia rychlejsie, bez naroku na nejaku pracu.
Pokial nepochopia pracujuci a platiaci, ze cesta prace, je len otrockym sposobom zivota, tak napriklad Hnedoslovakistanci sa kvantiitativne zmenia na pracujucich, lebo ich nebude mat kto zivit.
Ale medzi tym, biely musia umriet.
19. 10. 2017   BP
Schválne, ty vieš, koľko cigánov pracuje, lebo podľa mňa značná časť cigánov pracuje, a pracujú vo všetkých fabrikách, kdekade, presne tak ako väčšina bielych, tí neprispôsobiví... tí proste sú, a nejaké dávky?
Koľko berú, schválne, znova uveď, koľko berú, a koľko berie biely, rovnako nepracujúci človek, a či azda nemajú biely rovnaké práva na dávky ako cigáni, a naopak? Koľkí sú invalidi..., teda bieli byť invalidmi môžu byť, však? A v čom teda ten superštát zvýhodňuje cigánov? Rovnako si môžeš odpovedať, akým prínosom si TY pre Slovensko? Akým prínosom sú rovnako bieli gadžovia, ktorí nepracujú, chľastajú, prehrávajú prachy na automatoch, a najmä tí, čo neplatia na deti výživné a podobne..., teda tvojou logikou, azda všetci cigáni nepracujú a len berú nejaké dávky? Tak skús nepracovať, ak nechceš, a tiež budeš mať rovnaký nárok na dávky ako oni, uvidíš, ako dlho ti to vydrží....
19. 10. 2017   Lolo
Oprostime sa od otazky rasizmu a od nejakeho narodnostneho, alebo etnickeho motivu.
Cigan, alebo Rom, nieje ani narodnost, mozno etnikum.
Lempl, alebo hovado, nema narodnost, ani etnikum.
Lempl a darebak, je internacionalny a pohlavne neprenosny syndrom. Siri sa to vzduchom, alebo aj elektronickymi sietami.
Statisticky v prirode je najsilnejsi druh ten, ktory sa mnozi rychlejsie, ako druhy ostatne, lebo vie vytazit v nepriazdnivych podmienkach a podmienkach priazdnivych maximalne zdroje, pre vlastnu reprodukciu.
Teda hnedoslovakistanci, su uspesnym druhom, nakolko sa dokazu napriek velmi nevhodnym podmienkam ekonomickym, rozmnozovat rychlejsie, ako ine, vymierajuce druhy /homo asapiens/.
Homo asapiens, je poskodeny geneticky uvermi a nahananim sa za ziskanim zdrojov obzivy a nema cas sa mnozit.
Podmienky pre jeho zivot su velmi obmedzene.
Naopak podmienky, pre kontinualny a kvbantitavny sposob mnozenia, su idealne pre etnika a ich symbianty, ktore nepovazuju pracu, za stazijny zivotny problem, ale vedia najst zdroje alternativnymi sposobmi.
To je vsetko.
18. 10. 2017   usdeno@gmail.com
Lolo, ty si fakt lolo. Konecne niekto, kto ma odvahu to povedat na plne gule osprostenym belochom zapadnych kultur, ktori uz stratili vsetok pud sebazachovy.
18. 10. 2017   Lolo
No ja neviem, ako ostatny, ale naprilad taky New York, v 70tych rokoch, bol horsi, ako royvojove zeme. Aj v 80tych rokoch, to bol len fetacky brloh, plny prostitutok, cracku, nasilia a gangov. Dnes je to Detroit a niektore dalsie mesta.
New York si odskakal tvrdo dezindustrializaciu na konci 60tych rokov a v podstate sa nespamatal, az na urbanistiku a stavby oslavy byrokracie, vlastne dodnes...
Ja mam dojem, ze panko tak trocha keca.
Ona Amerika, je v podstate len obrovsky vojensko-priemyseln y aglomerat, ktory od IIsv. vojny riadia len smerom ku absolutnej nadvlade nad celou planetou.
Nedari sa to len preto, lebo peniaze nestacia a to ani tie na dlh a ani tie vytlacene na WC papier, na ovladnutie celeho sveta. A bipolarnost rozdelenia svetovych zasob surovin, ale aj otrokov, je uplne mimo realitu, ktoru tu USA chce mat.
Ale pravda je, ze vdaka tomuto snazeniu, sme sa nikam za poslednych 80 rokov dalej vazne nedostali, oscilujeme na studenej vojne a celosvetovom konflikte, avsak odpad, ktory produkuje vojensky vyzkum a technologie urcene na zabijanie, sa v civilnom sektore dobre uplatnuju.
Pocitacmi a sietami pocnuc, cez mobilne technologie telekomunikacne, po uplne vsetko, ako su zubne kefky a jedlo v sackoch.
18. 10. 2017   b
slnka musi triafat slak zas :D
1/1